Fatovebebegi Cinarinannesii_ hakkinizda hangi yontem hayirlisiysa o olsun benim ilk normaldi simdi belli degil daha donmedi merak etme doner dedi kizim da 36 dan snr donmustu bakalim kismet
turunculuanne Sumru kız 🤗 sizinki? Valla alışveriş işi bitti gibi ufak tefek şeyler kaldı.. ama çantamı hazırlamadım daha onun stresindeyim🙈 1 hafta içinde o da hazır olacak inş.. sizin hazırlıklar ne durumda? Ne ilginç ya belki de aynı gün doğumda olacağız ☺️
Sumru turunculuanne bizim de kızzz 🌸🌸 adına karar verdiniz mi minnoşun 😇😇 benimde birkaç eksiğim var onun dışında tamamızzz kızımınnn zaten hazır ilk önce onunkileri hallettim eksik bitmiyor ki 😇😇 kıZımın ve benim kıyafetlerimizi eşyalarımızı kilitli poşetlere koydum ağzı açık şekilde doğuma yakın bavul içi organizatörlere koyacağım eksikleri de aldıkça koyarım 😍 evet ya takipte kalalım bakalım kim daha önce doğuracak 😂😂😂
Sumru turunculuanne bizim de kızzz 🌸🌸 adına karar verdiniz mi minnoşun 😇😇 benimde birkaç eksiğim var onun dışında tamamızzz kızımınnn zaten hazır ilk önce onunkileri hallettim eksik bitmiyor ki 😇😇 kıZımın ve benim kıyafetlerimizi eşyalarımızı kilitli poşetlere koydum ağzı açık şekilde doğuma yakın bavul içi organizatörlere koyacağım eksikleri de aldıkça koyarım 😍 evet ya takipte kalalım bakalım kim daha önce doğuracak 😂😂😂
turunculuanne Sumru ismi Gökçen olacak inşallah:) sizinki? :) ne güzel ya hazırlamışsın kafan biraz daha rahattır en azından, ben korkuyorum şimdi ya beklenmedik bir şey olursa aniden diye 🙈kilitli poşetleri nerden aldın pekii🙄
Sumru turunculuanne maşallah bizimki de Asya olacak sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah 🙏🙏 Vaktinde gelirler inşallah da erken hazırlamakta fayda var her an için hazırsın.. kilitli poşetleri marketten aldım canım Her markette bulabilirsin
Eylul00 Deletedmom417 uzun süre tersti geçen hafta döndü oğlum inşallah bir daha ters dönmezse normal gibi gözüküyor 🙈 biz de heyecanla bekliyoruz. Siizn cinsiyet ne
Aaaasli 51 🥺 Çok heyecanlı değil mi ya çok az kaldı ❤️❤️❤️ Benim de kızım olucak inşaAllah ismine Asya kararını verdik 32+5 im
turunculuanne Sumru çok güzel Asya ismini çok severim ☺️ Tamam canım ben de bakayım o poşetlere, hakkımızda hayırlısı olsun vakitli gelsinler inşallah ☺️
Sumru turunculuanne 😇😇 amiiin inşallah 🙏poşetler daha hijyenik oluyor lazım olanı alırsın geri kalanı temiz temiz el değmesen eve getirirsin üstüne de yazacağım nerde ne var birde bu korona zamanı daha sağlıklı olacağını düşünüyorum