AliKereminannesi 39+0 haftalik hamileyim sancı açılma nişan ve su hiç biri yok sanki doğuramayacakmışım gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl😌 Ağustos bebişleri amma nazlı çıktı 😂 doğumu başlatmak için ne yapmamı önerirsiniz 😞
Dgn1 AliKereminannesi 41+1 oldum hala yok bi belirtii. Dün yatış vermişti doktor suniyle baslayacaktı ama bebek gayet iyi sıkıntı yok haftaya gel dedi catı muayanesi yaptı hiç acıklık yok bebek kanalda değil sezeryan diye tutturdum ama devlet hastanesi yapmıyolar agrım sancım yok 😏 bebişler baya nazlı cıktı
Minnak20 AliKereminannesi bende 39+2 canım bende de ağrı falan yoktu hurma suquat tarçınlı su içiyorum Sıcak duş alıyorum 3 gündür ağrım var şuanda çok kasılıyorum hayırdır inşallah 🤣
Evvrim AliKereminannesi 39+4 benimde bugün kontrole gittim 41 e kadar bekleyceğiz dedi çünkü benimde ne ağrı ne sancı ne nişan hiç bişi yok her catı muayenesinden sonra hevesleniyorum nişanım gelecek diye ama ne gelen var ne giden cidden üzülmeye başladım 🥺
Yaprakk AliKereminannesi ben 39+5 de doğurdum ilk kızımı son hafta evde durmadım eşimle hep gezdim avm avm 😂 sonra gece sancım geldi zaten 2 Ağustos 2018 de doğurdum 🤭
AliKereminannesi Dgn1 evet devlet hastanesi zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyor ama bu bebişlerin de normale yolla geleceği yok 😞😞
AliKereminannesi Dgn1 evet devlet hastanesi zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyor ama bu bebişlerin de normale yolla geleceği yok 😞😞
Evvrim Minnak20 tarcınlı su için doktordan onay almısmıydınız bende temizlik yaptım sıcak suda oturdum hurma squat ama bi değişim olmadı Tarçınlu suyu denemek istiyorum 🙄
Alydemir Minnak20 bu kasılma dediğiniz şey bebeğin toplanıp sertleşmesi bele ve kasıklara baskı uygulaması mı ?
Minnak20 AliKereminannesi şaka maka ağrım var şuanda gece de kötüydüm inşallah açılmam oluyordur ya alt kısmımda inanılmaz baskı var
AliKereminannesi Evvrim bende bugün çatı muayenesi oldum ama hiç bi gelişme yok hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim her geçen gün daha da zorlaşıyor hersey iyice ağırlaştık😐
Minnak20 Evvrim almadım açıkçası sormadım yani açılmam yoktu 38. Haftadan sonra içilebilir yazıyor bende denedim açılmam yoktu çatı muayenemde şimdi oluyor eminim bakalım inşallah arada ağrı giriyor şimdi gitti bence yokluyor gibi sıcak duş aldım bu gün 2 defa
Evvrim AliKereminannesi gerçekten artık psikolojik olarak ta zorlaşmaya başladı tez zamanda kurtuluruz dilerim 🙏🏻
Evvrim Minnak20 ayy deniyim bende bugün cubuk tarçın mı ? Olası hastaneye giderseniz bilgi verirmisinz ?
Minnak20 Evvrim ah keşke gelse de güzel haberi versem 🙏🙏 evet çubuk tarçın 4 adet çubuk tarçını 2,5 su bardağı su ile rengi kahverengi olana kadar kaynat 3-4 dk dinlendirip içiyorum büyük bir su bardağı oluyor inşallah işe yarar
Dgn1 Ecemli bebek hareket ettikçe karnım taş gibi oluyo bildiğin karnımdan cıkıcak gibi bide alt tarafıma cok baskı hissediyorum asırı derece acaba yerleşmye mi calısıyo anlamadım
Minnak20 Alydemir evet öyle de diyebiliriz yaşadığımı kaşıklarıma baskı oluyor sanki aşağıdan çıkacak gibi kaburgamda inanılmaz basınç var önceden sola yattığımda geçiyordu şimdi geçmiyor ve afedersiniz geceden beri ishalim