elifztrk Arkadaslar 29 haftalik gebeyim Ankaradayim fakat Aydina tasinma ihtimalimiz var.. dogum da orada olacak gibi ani.gerceklesmis bir karar oldu bazi sebeplerden.. Aydina gittigimde 32 33 haftalik gebe olmus olacagim.. devlette kadin dogum hastanesi ya da universite beni bu haftada kabul eder mi.. Ankarada ozele gidiyordum devlette kaydim yok.. Ve universite ya da kadin dogum hastanesindeki dogumlar ve doktorlar hakkinda bilginiz var mi? tavsiye edebileceginiz doktor vs.. Tum tavsiye ve goruslere acigim..( aydin da maddi sebeplerden ozel hastaneye gitme ihtimalim yok gibi suan malesef )
elifztrk Suude bi yoruma denk geldim ozel odalar vs var diye ondan yazmistim.. universite nasil ya da tavsiyeniz var mi?
Suude elifztrk Cnm üni hakkında abişey diyemiyecrm çnk kadın doğum bolümünğ ayrıntılı ultrason için gitmiştim beğenmedim. Benm doktorum izmirde. Özel muayneler çok pahalı ama medinova ya gidebilirsin 150 TL frlan muaynesi
Suude elifztrk Özel muaynanedeki doktorlar. Kendileri 2500. 3500 felan alıyorlar rbirde hastane ücretleri var 2500. 3000 frlan.
Razah Kadın doğum doktorları dışardan gelenlere virüslü muamelesi yapıyor ben gittim ilgilenmediler bile ,ozel de bir tek medinova var zaten kadın doğuma gidemeyenlerin hepsi orada aşırı bı yoğunluk var Allah yardımcımız olsun ne diyim 😣