Deletedmom314 Minegkhn92 bende seninle aynı haftadayım 7 kilo aldım doktorum normal dedi. Ayda ½ kilo gayet normal dedi🤷🏻♀️
Srhtzlyh Minegkhn92 valla bende şaşırıyorum kendime normalde hani derler ya su içsem yariyo diye aynen öyle biriyimdir 🤷♀️ işime geliyor böyle olunca zaten boyuma göre fazlam var
Minegkhn92 Hifa38 ay maşallah aman canım sen dikkat et rabbim sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına almayı nasib etsin 🤲🏻 Dediğin gibi kiloysa kilo bebeğim salıklı olsjnda verirrz herlde 😂
M_N_R Minegkhn92 37+6yim.17 kilo aldim🤦♀️56 kiloyla hamile kaldim.73 kiloyum.Kizim saglikla gelsinde kilo sonradan verilir🥰
Minegkhn92 M_N_R evvet bende suan öle düşünüyrm 👍🏻🥰 sağlıkla gelsinler ama çokda almaya gerek yok bence 😂 öle dersen benim zaten ağzım durmuyor 20 kiloyla kapatırm 🤣😂🤣senden cesaret almayayım 😂
M_N_R Minegkhn92 ahahah😂😂😂Ye canim yaa ye gitsin.😂Ama bebişin kilosu cok olursa dogumu zorlaştirir🙄.Bide ben fazla yemiyorum ya.Bu son ay başladim fazla yemeye.Eskisi gibi yiyorum.Bendeki odem ayaklarim falan cok fazla şişti🙄🤦♀️
Ogretmenannee Minegkhn92 hamileliği bahane edip ne bulursa yiyen kadınları anlamıyorum. Az da yeseniz bebek alacağını alıyor bebek bahane. Boğazı tutmak gerek
Minegkhn92 M_N_R bendede oluyor ödem ellerimde ve ayaklarmda 👍🏻 Hadi bakalım hakkımızda hyırlısı olsn canım 😂 kaç kiloyla kapatacaz bakalım görcez inşallah 😂
Babyy1S Minegkhn92 24+4 43 ile hamile kaldim 52 kilodayım bebek 1 hafta onde gidiyor ikimizde saglikli beslenip kilo aliyoruz 🌸
Minegkhn92 Babyy1S maşallah canım ama senin ilk hamile kaldığın kilon çok imişş👍🏻😂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin 🤲🏻
Minegkhn92 Ogretmenannee yok bende bebek değil ben istiyrm canım 😂 ağzımın suyu akıyor belkide piskolojiktr master şefi izletmiyor eşim 😂 sürekli bişeyler istiyrm ahahha😂
Nilin_annesi Minegkhn92 19+3 günlük hamileyim 69la hamile kaldım 71 kilo olduğumu daha demin öğrendim biraz moral bozucu ama bebeğim sağlıkla kilo alsın yeter.
Babyy1S Minegkhn92 aynen alsamda sorun yok bahaneyle yiyorum beni gören ne kadar güzel olmuşsun hamilelik.yaramış yakismis diyorlar bizim insanimz da böyle işte anca zayıf halde kilo alinca iltifat ediyorlar 😂