Gulsumm Mutlulugum merhaba 😊 ikili testte bebeğin cinsiyeti belli oluyor mu ? Ben de yaptırdım ama cinsiyetle ilgili bişey demediler bana.
DenizYagmur Gulsumm bende merak ediyorum 12+2 haftalığım ve yarın ikili testim var umarım belli olur 🙏🏼
Mutlulugum Gulsumm Ben yurt disinda kaliyorum ve burada oyle canim. Kandan cinsiyetide ogrenebilirsin 99%
DenizYagmur Benim iki çoçuğumda da tuttu bir oğlum bir kızım oldu su an üçüncüye hamileyim bakalım bütün takvimler kız gösteriyor 😍😍 hayırlısı artık 😊
Gulsumm DenizYagmur belli oluyor mu yani ? Eğer öyleyse ben yarın doktorumu arayıp cinsiyetini niye söylemediniz diye çıkışcam 😄
elifincennetkusu Edibezer valla benn inandıgimdan degil merakimdan bakmistim rus takvimi disinda tüm takvimler tüm uygulamalar erkek diyordu bende tamam inanmiyorum ama bu kadar da tesadüf olmaz herhalde diye dusunmustum.Ama KIZ ciktiii❤❤❤
Huriye3509 Edibezer erkek dedi ama illa cin takviminde değil diğerlerini de denemistim bazilarini hep erkek diyodu ama kızım olucak inşallah 💕
AyeGlKarabulut tablodan bakınca erkek çıktı otomatik heaaplamda kız çıktı ama erkek dedi doktor bilemedim ilk oğlumdada çıkmıştı bundada çıktı
Fidashka Mevcut yaşımızın üzerine 1 yaş ilave edip bakmalıymışız diye duymuştum.Ben mevcut yaşla bakınca tutmadı,1 iıave edib bakınca tuttu😬