Sozipek Kızlar Bebişleriniz ne kadar oldu. Bu haftalarda merak ettim ☺️Biz kızımla bugün 34+1 günlük olduk 2470 kilomuz 46 cm boyumuz çok şükür herşeyimiz yolunda sizlerde durumlar nasıl ?
ags Sozipek 33+4deyim kilomuz 2480. Biraz büyük diye endişenlendim açıkçası ilk doğumum çünkü ☺️ Küçük olsa endişee büyük olsa endişee ahh annelik 😍
Prenseslerinannesi34 Sozipek neden takılısın böyle kilo boya şimdiden kıyaslamaya başladınız bebeklerinizi 😐
Sozipek ags aynen öle😂 sağlıklı olsunlarda bi şekilde doğacaklar benim 2ci gebeliğim ilki sezaryen oldu Buda öle olacak o yüzden kilolu olsada önemli değil oğlum 4140 gram doğmuştu 😊
Meliss88 Benim 32. Haftada 2700 du iri bı bebek olicak dedi a doktorum…rabbim sağlıklı olsunlar da ins insan herşeyden korkuyor
Eha1 Sozipek amin canım üç kizimds ufacık doğdu bunda da inanasim gelmiyor 4 Eylül de bakalım belli olacak kilosu boyu ne diyecek doktir
Birbayan 3 gün önce doğum yaptım, 34+0 da😔 düzenli sancı ile mecbur sezeryan oldum😔 oğlum 2800 kilo, 48,5 cmle doğdu.küvezde şuan durumu iyi şükür dua istiyorum sizden😢🤦🏽♀️
Zynp01 Birbayan tabi ki dua ederz inş kucağına bir an önce alırsın bnde 35 haftadayım etken doğum riskim var sancılarını hissettin mi yoksa nst de mi çıktı
Kubrabulutt31 Birbayan erken olmasının sebebi neydi canım küvezde kaç gün kalırmış dr bişey söyledimi, benimde erken doğum riskim Var serklajlıyım merak ettim
d190516 Birbayan evet boyu kilosu önde gidiyo iki hafta kadar 🙈benim de ikinci Doğumum olucak abisi 3440 gram 50 cm doğmuştu bu bi tık iri gibi 😄
Sozipek Prenseslerinannesi34 Prenseslerinannesi34 merhaba tatlım takıntılı olduğum bi durum yok çok şükür olgun 4140 gram doğdu şuan 3 yaşında çok şükür çok sağlıklı ☺️Şuanda kızıma hamileyim Allah’a şükür oda güzel gidiyor 🥰 herkesin bebeği kend genlerini alır o yüzden başkasıyla kıyaslamıyorum sendeki bu burnunu sokma işi ne olcak peki yani sanane bakma okuma burda olumsuz herhangi bir yorum yok isteyen yazıyor sen neden rahatsız oluyorsun 😏ne meraklısınız birilerine laf atmaya nese devam edebilirsin bunlarla oyalanıyorsun belli 😘
Sozipek Eha1 Eha1 ya çok az kalmış sağlıkla gelsin tosbigin 🥰bizimde 29 eylülde bi an önce geçse zamanda kavuşsak 🙏