Eylul00 Elifnuur sancıyı odada mı çekiyorsunuz yoksa doğumhanedemi bizim de aynı sonu ya da ay başı gibi bekliyoruz Hatice hanım doktorum
Elifnuur Eylul00 canim dogumhanede sanci odasi var orda da durabilirsin odana da geçebilir ilk suni sanciyi sanci odasinda taktilar 1 saat kadar durdum sonra odama gecmek istedim kenri odamda cektim sancimi
Eylul00 Duyguvtnsvn yani tek başımıza kalıyoruz eşimiz ya da başkası olmuyor yanımızda o zaman değil mi? Arkadaşlarım hep açılma gelene kadar oda da olduklarını söylemişti
bbegim Simge16 evet memnunum güzel ilgileniyor ne zaman istesen sorularına cevap veriyor sadece hastası çok olduğu için biraz bekleyebiliyorsun muayene saati sarkabiliyo bazen
bbegim Simge16 hayır şuan korona sebebiyle sadece tek hastayı alıyolar kaç kere rica ettm ama almıyolar kesinlikle yasak diyolar
Elifnuur Seymaogz yaa benimde ayin 15inde suyum geldi hic acilmam yoktu suni sanciyle 15in gecesi saat 00.54te kizimi aldim kucagima hadi saglikla buyut canimmm
Elifnuur Seymaogz hersey sühendan hanimin istedigi gibi oldu valla bana yatis verdiginde sizin isminizi soylefi hemşireye bi seyma kaldi dedi duyguda odSinda dedi aklima siz geldiniz herhalde sizsinizdir 😂
Elifnuur Seymaogz aynen oylr kuzummm nasil bebisin hangi cocuk doktoruna devM edeceksiniz evren hanima gidicez yarin kontrole ama hastaneyi değiştirmek istiyorum bize cok uzak kaliyo
Seymaogz Elifnuur canım biz yine çekirge doruk gidiyoruz sözer bey var ona. Kızımda çok şükür iyi 😊 senin kızın nasıl. 😊