Elifnuur Duyguvtnsvn acilman var mi kac cm benden önce biri varmis ayni haftadasiniz 1.5 cm acigi var dedi senin hoc yok dedi eliyle açtırdı 1 cm kanalada girmemis herhalde daha doguramicam ayin 15inde tekrar gidicem izne cikmadan goreyim seni dedi
Elifnuur Duyguvtnsvn bana da sola yat dedi ama hic acilmam yok egzersizlero de yapiyorum ama neden boyle oldu anlamadim cokta canimi acitti
Duyguvtnsvn Elifnuur sağolasın canım şimdi iyiyim ama egzersizlere devam 2 cm açılma var dedi inşallah izne cikmadan dogururum, hep sola da yatıyorum ama bebek nasıl sağda anlamadm 🙄
Elifnuur Duyguvtnsvn bende hep sola yatiyorum ama benimkide sagda Ben doguramicam herhalde izne cikmadan
Duyguvtnsvn Elifnuur hakkımızda hayırlısı canım biz öyle istiyoruz ama vardır bı hayır bunda da sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Duyguvtnsvn Elifnuur kilosunu söylemedi canım ya da ben duymamış olabilirim çatı muayenesnin etkisiyle 😊
Elifnuur Duyguvtnsvn suhendan hanim gitmeden dogurdum da geldim 16.09 daha doğrusu 15in gecesi saat 00.54 de meleğime kavustum sizde durumlar nasilll 🙈
Eylul00 Elifnuur sancıyı odada mı çekiyorsunuz yoksa doğumhanedemi bizim de aynı sonu ya da ay başı gibi bekliyoruz Hatice hanım doktorum
Simge16 bbegim merhabalar gizem hanımdan memnun musunuz ilgisi nasıl diğer gideceğim doktordan randevu bulamayınca ondan aldım
bbegim Simge16 evet memnunum güzel ilgileniyor ne zaman istesen sorularına cevap veriyor sadece hastası çok olduğu için biraz bekleyebiliyorsun muayene saati sarkabiliyo bazen
Elifnuur Seymaogz yaa benimde ayin 15inde suyum geldi hic acilmam yoktu suni sanciyle 15in gecesi saat 00.54te kizimi aldim kucagima hadi saglikla buyut canimmm
Elifnuur Seymaogz hersey sühendan hanimin istedigi gibi oldu valla bana yatis verdiginde sizin isminizi soylefi hemşireye bi seyma kaldi dedi duyguda odSinda dedi aklima siz geldiniz herhalde sizsinizdir 😂