Merhaba canımız annelerimiz🥰
Bugünkü ‘Hamilelikte Tüketilmemesi Gerekenler’ başlıklı blog yazımızı okudunuz mu?

Eğer hala okumadıysanız;

https://www.mutluanneleriz.com/2020/08/28/hamilelikte-yenmemesi-gerekenler/

Linkinden blog yazımıza ulaşabilirsiniz!🚀

Bu blog yazımızda;
🌸İşlem Görmüş Etler
🌸Civa Oranı Yüksek Deniz Ürünleri
🌸Pastörize Edilmemiş Süt ve Peynirler
🌸Çiğ ve Az Pişmiş Yumurta
🌸Asitli İçecekler ve Kutu Meyve Suları
🌸Doktor Onayı Olmayan Bitki Çayları
🌸Yüksek Şeker ve Basit Karbonhidrat İçeren Ürünler
🌸Aşırı Tuzlu Yiyecekler
🌸Yüksek Miktarda Ciğer
🌸Yıkanmamış Besinler
🌸Yapay Tatlandırıcılar
🌸Kızartmalar
🌸Abur Cuburlar, Hazır Yemekler ve GDO’lu Gıdalar
Başlıklarının ayrıntılı içeriğine ulaşabilirsiniz🥰

Canımız annelerimiz sizler neleri tüketmiyorsunuz ya da az tüketmeye çalışıyorsunuz?

Hadi biraz konuşalım🥰

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

HappyMom 6 haftalık hamileyim cok asırı mide bulantısı var yaklasık 3 4 gün önce basladı hic birsey tüketemiyorum suyu bile zor iciyorum. korkuyorum birsey yiyemedigim icin bebekte bi sıkıntı olurmu

smyye_kdr kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu sonra her ihtimale karşı doktorum beş gün yatırmıştı beni. Ama herkesin bünyesi farklı tabi az az ağır olmıcak şeyleri yemeye çalış yinede çıkarsanda ye

Gllpkr çıkaramıyorum da belki çıkarsam rahatlarım diye düsünüyorum ama bilmiyorum haftaya doktor kontrolm var ozaman bahsedecegim. tek korkum hamilelegim icin sıkıntı olması😒smyye_kdr

smyye_kdr İlk 3 ay bir sıkıntı olmaz 3. Aydan sonra her şey bebeğe geçiyor canım 😊

Nlgn16 hmm inşallah ya sıkıntı olmasın cünkü bi kere düsük yaptım yine kaybetmekten korkuyorum

smyye_kdr 12ci haftadan sonra geçecek. Bende de öyleydi midem bulanır bulanmaz bişey yiyordum geçiyordu

smyye_kdr bebek şuan kendiliğinden büyüyor sadece folikasit ilacınıza dikkat edin 3. Aydan sonra bebeğiniz yediklerinizden faydalanıyor

smyye_kdr ben de de mide bulantısı vardı kusma çok yoktu şimdi kusmayada başladım. Gündüz değil de akşamları oluyor bende de. Az az yemeye çalış canım

Arkadaslar merb ben yenıyım .7 aylık gebeyım ama 7 aylıktan fazla buyuk duruyor karnım ve asagıda neden bole oldunu anlamadım kac doktora gıttım bırı 23 haftalık bırı 25 bırı 26 dedı neye ınancamı sasırdım ya