ikizannesi2985 Cemrreedemirci doktorum nescafeyi çok önermedi bana. İçinde kahve mi var ne var belli değil. Onun yerine az filtre kahve iç ya da türk kahvesi iç demişti. Ben 5 ayda sadece 2 tane nescafe içtim nefsim körelsin diye
Zuvalll Fatmakrbg ben türk kahvesinden nefret ederdim nescafeyi çok seviyordum ama hamile kaldım nescafeden tiksindim türk kahvesine deli oluyorum doktorum nescafe içme ama her gün 1 tane kahve içebilirsin dedi.Her doktor farklı sanırım🙄
Fatmakrbg Zuvalll Ay Türk kahvesi gibisi var mı ya en azından sizin doktordan izin cıkmış gönlünüz rahat içebilirsiniz afiyetle 😍😄
Nazankanatli Bence kahve sınırlı olduğu sürece birşey olmaz günde bir veya iki gibi sonuçta insanız ve alışkanlıklarımız var alkol almıyoruz sigara içmiyoruz tek günahımız kahve olsun 9 ay başka nasıl geçer ki
Fatmakrbg Nazankanatli ya ne güzel moral verdiniz rahatlattınız cidden öyle ama ne sigara ne alkol bir tek Türk kahvesi o da oluversin yani doğru 😄
Fatmakrbg Ogretmenannee ben de öğretmenim🙋🏻♀️ Ders aralarında falan içmeyen öğretmen yoktur aslında hayret ettim sevmemenize herkesin damak tadı farklı tabi orası ayrı 😄
1Vera_ Fatmakrbg benim doktorum günde bir fincan içebilirsin dedi. Nerdeyse hergün içiyorum. Bir başka doktor da günde iki fincan iç diye tavsiye etmiş bir tanıdığa ona çok şaşırmıştım. Ben normalde bile iki fincan içemem çarpıntı yapar.
Fatmakrbg 1Vera_ iki fincan bence de hamile biri için fazla her doktorun görüşü ayrı ama bana doktorum iki fincan iç dese de içmezdim, normal bir zamanda hangi 2 hangi 3 fırsat yeter ki fırsat olsun kahve içeyim 😄
er_aysenur Fatmakrbg Canım bana da doktorum iki günde bir fincan içebilirsin demişti nescafe içmiyorum tabi ama Türk kahvesinin de faydaları olduğu için içiyorum ☺️
Fatmakrbg er_aysenur insan o iki günün geçmesini iple ceker ahah 😄 sizin yine gün aralıgınız kısaymış ne güzel 😊
er_aysenur Fatmakrbg Hamilelikten önce byaaa her gün duble bardak da kahve içen biriydim bayaa düşkünüm Türk kahvesine ama insan alışıyormuş😅😅neyse ki az kaldı Doğumdan sonra devam 😂😂
Fatmakrbg er_aysenur ahaha duble bardak en güzeli fincan yetmiyor iki üç yudumda bitiyor ama dediğiniz gibi insan mecburen alışıyor 😄 sağlıkla gelsin inşallah minik 😍😊
Fatmakrbg ikizannesi2985 kahveye doktorum izin vermesi büyük bir şans bence bana kısıtlama olduğundan 😄