Happykariner canım bir arkadaş hayıt tohumundan bahsetmiş. Ben henüz gebe değilim doğum kontrol hapını yeni bıraktım ve 3 eylül bekliyorum bakalım ilk denemede olacak mı Allah kerim 😁 Sana kısaca kendi denediğim şeyleri anlatayım.
Öncelikle soğan kürü, ben bu kürü inrahim saraçoğlunun videosunda anlattığı şekilde yaptım fakat o zamanlar pko sorunum vardı, birebir uyguladım yumurtalıklarıma baktırdım çok şükür bişeyim kalmadı doktor herhangi bir sorun yok dedi beyaz soğanın suyunu kaynatıp içiyosun kimisi beğenmez ama ben seve seve içiyordum gene olsa gene içerim 😂
İkincisi hayıt tohumu ve civanperçemi, bu iki bitki hamile kalmayı kolaylaştırıcı diye okumuştum bir çok forumda ben günü gününe uygulayıp yapamadım çünkü yine onların da bi tedavi şekli var bir gün hayıt tohumu çayı öbür gün civanperçemi çayı içtim 1 aya yakın uyguladım ve adet döneminde oluşan sancılarıma çok iyi gelmişti rahatlatıcı bir etkisi var. Bilmiyorum gebelik için de etkisi olacak mı dediğim gibi 3 eylül bekliyorum 😁