Happykariner Kızlar clife macun duydum daha almadım alayım mı sizce iyi mi ? Ovulasyon testi mi yoksa bir gün arayla ilişki mi ? Ya da bana yapıp hamile kaldıgınız durumları yazar mısınız ? Sogan kürü vs.
Tugce1803 Happykariner C life alma boşuna dengeni bozarsın. Ovulasyon deneyebilirsin. Ben 21 ay sonunda hayıt tohumu çayı vesilesiyle hamile kaldım🌸
Minnak20 Happykariner boş gebelik geçirdim 1 ay sonra hem ovilasyon testi hem clife ile hamile kaldım
Huri54 Happykariner iki gün de bir ilişkiye girdiğinde tutuyor çünkü her kadının yumurtlama günü aynı değil istersen o şekilde düşün veya yumurtlama testi alarak düşün Rabbim nasip etsin inşallah 🤲 Bir de Şu var stres Yapma çocuk yapmak için birlikte olma keyif al ve unut her şeyi yoksa olmuyor kafandan at çocuk konusunu
Umksanbe Happykariner adet gününden ➓ gün say tamam mı sonra 15 gün boyunca ➊ gün arayla ilişkiye gir işk ay tutmadı diye ➋. Ay caz geçme dene ve sonra hayırlı haberi alırsın inşallah 🥰
Beety26 Tugce1803 esinin sperm tahlili nasildi? ben 10 aydir hayit tohumu demleyip iciyorum. tum kurleri denedim. ama esimde sperm ireli hiz asagi bende
Aryaliya Kafanı rahat bırak ilk düşünme bende 8 ay olmadı 8 ay üstüne hamile kaldım tam kendimi dalmışken hamile kaldım tabi nasip işi ama 🙏 ve gerçekten Her gün ilişkiye girmek bir işe yaramıyor ovulasyon testi alıp deneyebilirsin🙏
zelisizm Ovülasyon testleri ile takip et yumurtlama gününü benim adet bitiminden 4 gün sonraymış meğerse
Beety26 zelisizm ben ediyorum 5 aydir duxenli adet goruyorum aslan pencesi dayesinde ve adetim oluyor. ve yumurtakiyorum bazen ayda 2 dafa ama tutmuyor. esimde dolayi benve hiz dusuk esimde varikozel vat
Merid Allah nezaman nasip ederse ozaman. Hic canini sıkma bence bende 1 sene bekledim Sonra korkmaya basladim dedim acaba bilmedigim birseymi var Esimle gittik doktorda muane olduk hersey cok normal cok sukur Ama beklemedigim bir an da oldu. Hic kafana takma icini ferah tut Allahin izni ile insallah olur.
sfk88 Güzel beslenmek, fazla kilo varsa vermek, düzenli egzersiz, multivitamin kullanmak, düzenli uyku da kesinlikle faydası olan şeyler
Huri54 Happykariner aynı şeyi bende diyordum 1 ay önce gerçekten vakti var sen onu kafandan attığında Rabbim nasip ediyor inşallah yakında güzel haberlerini duyarız 🤲🤲
Diilekk19 Merhabalar 😇 2 buçuk senelik evliyim ilk evlendiğim gün hamile kaldım düşük yaptım bebeğimi sonra 2. Bebeğe hamile kalamadım tam 2 sene doldu bi arkadaş vesilesi ile dervital macunu almıştım o ay doktor tedavisine gittim ve o ay doktora macun yediğimi sölemedim kızar diye bana klomen verdi macunla birlikte kullandım ilacı günüm geçti test yaptım çift çizgi inanamadım tabi ki 🙄 sonra bebeğimin kalbi durdu 2 aylık iken kürtaj oldum çok çocuk istediğim için clife almak istedim ve aldım bu arada polikistik overim ve o ay macunu denemeden hamile olduğumu öğrendim mucizeydi resmen bu bebek benim için ama artık bu tek senin sorunun değil bir sürü insan var ben alırken kullanırken ne kaybederim diyerek alıp kullandım ve bebeğim için herşeyi göze almıştım ve bir sürü kullanan var yan al dene yan etkisi olursa bırakırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın belki hamile kalırsın belli mi olur 🙏
Happykariner Diilekk19 çok haklısınçokbenimde daha önce bir kürtajım var onda kendiliğinden hamile kalmıştım ama bunda olmuyor kaç aydır evet alıp denemekte fayda var
Yeni474747 İlişkiye girdikten sonra en az 1 saat altınıza yastık koyarak uzanma pozisyonunda bekleyin hemen kalkıp yıkanmayın