Edizhanmom Melodixxx Belki bugünün hatrına bizim zaferimiz olur diyip geliyorlarmış 😂😂 Bide bizim evlilik yıl dönümümüz bugün keske öyle birşey yapsa 😂😂😂🤷🏼♀️
Melodixxx Edizhanmom hahaha hiç umudum yok valla ne nişanım geldi ne açılmam var bi tek kasılmalarım var ama o da bayadr devm ediyor sizinki inş gelr ya evlilik yıldönümüyle birleşmiş olur🙏🏻🙏🏻
Pnrkrb Melodixxx ben hic ekstra bir sey kullanmadim. Muz cok fazla tukettim her gun abartisiz 2-5 adet arasinda muz yiyordum ve her gun mutlaka 1 tane sade soda iciyordum. Onlarin icinde zaten magnezyum var. Bunlari tuketmedigim zaman kramplarim daha artiyordu. Ama tukettigim zamanlar cok cok ender ve daha kisa sureli oluyordu
Melodixxx Pnrkrb ilk 3 ayımda kusmaktan helak olmuştm şuan kussamda yinede hafifte olsa yşyeblyrm ama o dönem sadece muzla beslendm tabi sürekli yiyince tiksnmeye başladm şuan asla yiyemem🙈
Mom10 Ya 36+3 deyim geceleri uyku bitti hep sag sol donuyor bebek hep bi tarafa toplaniyor gun icindede bu boyle anlamiyorum icerde skisiyor mu kanala mi iniyor ne durumda bilmiyorum. Dogum icin iliski oneriliyor valla korkumdan dusunmuyorum bile
Melodixxx Mom10 o toplanma durumu kasılmadr canm bebek toplanıp sertleşiyormuş gibi oluyor ama doktor o bebek değil kasılma dedi hatta artk bebek hareketimi kasılma ayırt etmekte zorluk yaşamaya başladm
Mom10 Melodixxx ben anlayamiyorum acaba kasilma mi yasiyorum sanci mi ne yasiyorum bilmiyorum gercekten😅
Melodixxx Mom10 😂 ilk olunca insanın kafası karışıyor hemenceck sağ aalim doğsunlarda ne oldğu fark etmz🙏🏻
Kapalikutu Edizhanmom ben 36.haftadayım 33.haftada bitmişti ilacım almadım 34 de kontrole gidince ilacım bitti devam edecek miyim dedim doğuma kadar devam edebilirsin dedi. Kramp falan olmuyor yine de içmem gerekir mi dedim. Bebeğin kemik gelişimi için içmende fayda var dedi. Ben bıraktım ama almadım zaten suya atılan ilaçlardan nefret ederim zorla içiyordum 😂 muz maden suyu falan içiyorum şuan bi sorunum yok şükür 🌸
Edizhanmom Kapalikutu ben 39 da bıraktım maalesef 🤷🏼♀️ Doktoruma sorduğum da kasılmaları engeller demişti. Zaten bu zamana kadar da hiç yaşamadım o tarz agrı kasılma vs. Ben geç kaldım bırakmakta 🙈 ama günlük muz soda bende tüketiyorum. Umarım bekletmeden gelir hemen 🥰