Edizhanmom Kızlar çok merak ediyorum. Bilgisi olan vardır inşallah? Haftamdayım ve hala magnezyum kullanıyorum sabah akşam. aklıma geldi de magnezyum kasılmayı kramp vs önlüyor ya. Acaba doğuma da etkisi olur mu. yani ben hiç hissetmiyorum kasılma kramp vs falan.
UrasEgeninannesi Edizhanmom 35 te bıraktırdı bana da doktorum kasılmalara engel olmasın artık gerek yok kullanmaya dedi. Bence doktorunuza söyleyin kullanmaya gerek yoktur yüksek ihtimalle
Melodixxx Edizhanmom bende 37. Haftadym günde bir tane alıyorm bırakaym mı dedm doktorum hayr doğurana kdr devm et dedi burdada çoğu kişi bırakmş diye okudm bilemedm ki
aglaluna Edizhanmom ben 37+4 üm bugün kontrolüm vardı devlet hastanesinde magnezyum için ağrı ve krampın varsa 2 ye çıkar dedi günde
Edizhanmom UrasEgeninannesi Bende öyle kullanıp duruyorum birden aklıma geldi acaba bu yüzden mi doguramıyorum diye. Nasipse normal gibi gözüküyor hala en iyisi bende bırakıyım. teşekkür ederim
Edizhanmom Melodixxx bende araştırdım da bırakmış evet. Aklıma geldi birden. Sorayım dedim. Doktoruma da yazdım şimdi ama daha cevap vermedi 🤷🏼♀️
yamacalimoms Kızlar doğurmak istemiyonuz galiba 🙈 magnezyum erken doğumu önlemek için kullanılıyor genelde 34 35 ten sonra biraktirilir, vücut kendi akışına dönsün ve kasılma vs olsun diye ama sezeryan olacaksaniz bilemem
Melodixxx yamacalimoms peki bacak krampları için ne yapıyorsun canm ben bign içmeyi unutmuştm sabah krampla uyandm damarlarm çekiliyordu bıraksm yine aynısı olck doktorda zaten bırakma dedi ne yapsam bilemedm
Edizhanmom yamacalimoms hayır ben normal olucam. Yani öyle gözüküyor nasipse. Hiçte aklıma gelmedi biliyormusunuz bugün bi anda düşündüm acaba mı diye ? Haklısınız bugünden itibaren bıraktım gitti👀😂
Pnrkrb Melodixxx ben hic ekstra bir sey kullanmadim. Muz cok fazla tukettim her gun abartisiz 2-5 adet arasinda muz yiyordum ve her gun mutlaka 1 tane sade soda iciyordum. Onlarin icinde zaten magnezyum var. Bunlari tuketmedigim zaman kramplarim daha artiyordu. Ama tukettigim zamanlar cok cok ender ve daha kisa sureli oluyordu
Melodixxx Edizhanmom benm hep aklmdydı 3 hafta üst üste sordum bırkma doğum gerçeklşne kdr dedi ısrarla sordm ısrarla bırakma dedi amacı doğumu geciktrip sezaryene almak mı acaba😂 çünkü bugne kdr erken doğm riskim vardı 34. Haftada ilaçları bıraktık bana diyor ki 39. Haftaya kdr gelmezse sezaryen hocam bugne kdr tonla ilaç verdnz içerde tutmak için şimdi sezaryen diyorsnz dedm güldü bebek bu ne zmn gelecği belli olmz dedi
Edizhanmom Melodixxx yani devlet harici diğer doktorların sezeryan kolayına geliyor. Direk sezeryan diyorlar aslında. Ben hem devlette hem özelde takipliyim her ihtimale karşı ikisinde de kaydım duruyor. Ben doktor olsam söylerim hastalarıma ama bunlar illa sormadan söylemiyor. Seninki de ısrarla bırakma demiş. çama bence bırakılmalı çünkü. Okadar yürüyorum hurma vs ilişki herşeyi deniyorum bi kasılma bile yok. Olan da iki dakika sürmüyor.
Melodixxx Edizhanmom kasılmalarm var benm belki ondn bırakma diyordur gün boyu karnımın sağ tarafına drfalarca kramplar giriyor
Busratm Edizhanmom Kişiden kişiye değişir tabi ki. Ben 12 saat suni sancı ile denedim, inat ettim ama yok olmadı 😅