Xxz Deletedmom314 rezalet. Bende organik yumurta aldım.ordan 6 li.sabahlari.kaynatip yiyim.diye. zaten kaynamiyor sıcak suya hiç dayanmayip gümledi yiyemedim. Kirayim dedim.bu seferde kanlı kanliydi. Bende öğrendim bu sefer rammardan aldım organik diye bakalım.nasil.cikacak yarın denerim:)))
Deletedmom314 Xxz kanlı mı🥵🥵 organikliğini de arayamıyoruz artık temiz fabrika çıkışınada varız ama onu bile bulamıyoruz😩😩 inşallah bu sefer tutturmuşsundur iyi çıkar😁
Deletedmom314 HilalG Allah bunlara mecbur bırakmasın şöyle güvenilir mandıralar bulalımda oralardan alalım inşallah, vallahi sağlığımızı hiç ediyorlar kul hakkı bu😔 Teşekkür ediyorum ilgin için güzel moderatörümüz artık favorim sensin bir sorun olursa seni etiketlerim😁❤️
HilalG Deletedmom314 Öyle kuzum cidden imkanın varsa iyi güzel araştır oralar dan al🤗 Yaa kıyamam sana çok sağol her zaman yardımcı olmaya çalışırım ben😍
Deletedmom314 elifbarcin65 malesef güvenilir bir yer varsada ben bilmiyorum😞 Eşim bulmuş bi kaç kişi öyle diyor bakalım🤷🏻♀️
Deletedmom314 Mom092 öyle iğrençti ki kokusunu kaydedip atabilsem keşke dicem ama bu biraz kötülük olurdu😁 Xxz kuzu evde tektim bi anda patlayınca annem hattaydı çığlık attım düşün insan yumurtanın paaat diye patlayacağını kestiremiyor😣
Deletedmom314 Happybabyyy benim, annemin kaç oldu bozuk çıkıyor. Ama bu sondu artık şuna bak yahu🤷🏻♀️
Happybabyyy Deletedmom314 bimin yufkasindan da ip cikti. Mavi cuval ipi. Ucken yufkadan. Ben daha o tarz seyleri almiyorum oradan. Sadece baklagil vs alirim
Deletedmom314 Happybabyyy şaka mı ya çok çaresiz hissediyorum kendimi çünkü en yakın yerler hep a101, bim. Off Migrosa gidicem artık😬😬
Happybabyyy Deletedmom314 valla sorma bnmde yakinimda hep bu marketler var. Mahalle bakkali gibi her yerdeler. Ben yogurt sut peynir yag ozellikle bunlari en iyi markalari alirim. Sutas icim pinar gibi. Makarna olsun baklagil olsun bu marketlerden alirim. Bu arada sok daha iyi sanki. Gecen nette gormustm. Bimin cilek cerelinden hamam bocegi cikti diye. Markadan sasmamak lazm bazi kritik gidalarda
busra1708 Deletedmom314 biz de 3 4 yıl önce böyle bi koli yumurta almıştık, eve bi geldik ki böyle bi koku yok. Meğer bozukmuş yumurtalar 🤮🤮
busra1708 Deletedmom314 bi kere de kahvaltılık çikolatasını almıştık, af edersin içinden küçük bi kurtçuk çıkmıştı. Bu da olunca bir daha alışveriş yapmadık oradan
Deletedmom314 Happybabyyy off Bime nasıl iyi bakıyordum varya yok yok yani bitti kesinlikle. Şok kaldı bi onu bide Migrosu denicem bunlarda olmazsa gurbet yerde napıcaksam😩 Hak alıyorlar ya haram olsun bu pisliklere geçen paralarım
Deletedmom314 busra1708 şuan evde var valla çöpe atasım geldi daha yer miyim tövbe. Allahım koru ya bilmeden yesek düşünemiyorum acaba kaç kere bilmeden yedik hatta😭
m_yel Deletedmom314 a101 de tarihi geçmiş ya da son kullanma tarihi gelmiş ürünleri indirimli satıyorlar ya da rafların önüne falan koyuyorlar, çok fazla tarihe bakan olmadığı için bu şekilde satış yapıyorlar. o yüzden a101 den alışveriş yaparken muhakkak son kullanma tarihine bakın
Deletedmom314 m_yel alışveriş yapmam bidaha ama olaki yolum düştü 4/4lük inceleme sonrası almazsam ne olayım☹️