HilalG Deletedmom314 Rica ederim ❤ Ürün hizmet değerlendirme etiketlerini bu şekilde belirtmek durumundayız 🤗 Ayrıca aşırı yumurta sever bi insan olarak cidden midem kaldırmadı 🤦♀️ bi geri dönüş alabildiniz mi ne yaptınız ?
Deletedmom314 HilalG Etiket tam yerinde olmuş elinize sağlık onu becerememişim😕😁 Daha bir dönüş alamadım alır almaz haber veririm, inşallah önemserler
HilalG Deletedmom314 Teşekkür ederimm🤗 inşallah ya hayatım da ilk defa öyle bişey görüyorum sizi düşünemiyorum bile sanırım bi daha yumurta gözüm görmezdi🙄 ilgilenmezlerse şikayet vara felan da yazabilirsiniz cidden bu üstü kapanacak bişey değil bozuk dersin anlarım ama bu bambaşka bişey
Deletedmom314 HilalG bide kokusu gitmedi öğüre öğüre hışım çıktı o kadar lanetti ki buzdolabının içinde patladığını hele düşünemiyorum🤢 Gerekli her yeri zorlayacağım peşini kolay kolay bırakmam, normalde uğraşmayı sevmem ama bu dediğiniz gibi çok çok aşırı🤢
Bsraydin Deletedmom314 bu kadar kltu olmasa da 10 lu gezen tavuk almistim ve yesil cikmisti aki…zaten a101 den aktuel ve temzlk urunleri haric bisey almam…soguk zincirleri berbat bence
Deletedmom314 Bsraydin ıııy ya farketmeden gözümüzden kaçsa kek yaparken una atsak cidden neler yapar vücudumuza çok yazık ya
HilalG Deletedmom314 Hamilesin bide🙄 bende bi tane denk geldim geçen tam tavaya kırıcaktım bide köy yumurtası tam kırılmadı ama içi yeşildi bakmadım bile içimin almıcanı biliyorum çünkü bi an öyle bi koku oldu ki çöpe attım arada çöp attıkça burnuma geldi durdu çöpü çıkardım artık bi gün sonra atmaya kalksam nolurdu bilmiyorum 🤦♀️
Deletedmom314 Mom10 deme valla🤢🤢🤢 blueberyy00 kesinlikle önermem alma kuzu bu ilk değil ama en kötüsü bu
blueberyy00 Deletedmom314 biz hep a 101 den alıyoruz ama hiç başıma gelmedi çok korktum şimdi yemeye ya ayy tüylerim diken diken oldu
Deletedmom314 HilalG Allah bunlara mecbur bırakmasın şöyle güvenilir mandıralar bulalımda oralardan alalım inşallah, vallahi sağlığımızı hiç ediyorlar kul hakkı bu😔 Teşekkür ediyorum ilgin için güzel moderatörümüz artık favorim sensin bir sorun olursa seni etiketlerim😁❤️
Deletedmom314 elifbarcin65 malesef güvenilir bir yer varsada ben bilmiyorum😞 Eşim bulmuş bi kaç kişi öyle diyor bakalım🤷🏻♀️
Deletedmom314 Mom092 öyle iğrençti ki kokusunu kaydedip atabilsem keşke dicem ama bu biraz kötülük olurdu😁 Xxz kuzu evde tektim bi anda patlayınca annem hattaydı çığlık attım düşün insan yumurtanın paaat diye patlayacağını kestiremiyor😣
blueberyy00 Deletedmom314 ay gerçekten dolaptakileri atacam allah affetsin korktum bide benim başıma gelmişti küçükken böyle bişiy aynı seninkisi gibi cikti içinden ama çocuk akli ne bilecen şikayet şu bu evdekilere yumurta bozuk çıktı dedim onla kaldı yumurta ağzıma sürmüyorum sadece pastalarda kullanıyorum birde eşim yiyo şimdi de hiç güvenim kalmadı