Minnak20 Kbranrbrk yumurtlama olmadığında T çizgisi c çizgisi kadar koyu olmuyormış yumurtlama olup yumurta da çatlama olmuyor o zaman doktorla çatlama iğnesi yapılıyor
Kbranrbrk Minnak20 ben hormanlarıma felan baktırdım hıcbır sorun yok dedı eşimde varikoselden amelıyat oldu o engel oluyordur belkıde
Minnak20 Kbranrbrk aaa bak onu diyecektim eşinde sperm testi yaptırsın diye olabilir ama ameliyat sonrası gebelik oluyor inşallah Allah nasip eder canım
Minnak20 Kbranrbrk inşallah hayırlı haber alırsın ayın 2 de benim doğum yapmam için son tarih 🤣 hadi bakalım
Kbranrbrk Minnak20 Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah sağ salim kucağınıza almayı da nasip eylesin 😊😍
Minnak20 Kbranrbrk eşine keçiboynuzu içerebilirsin sen adetliyken sonra yumurtlama günlerinde bal, kaju,siirt fıstığı, fındıktan karışım yap yedir sende yiyebilirsin doping oluyor 😊
TunarinAnnesi Adabimuaseret bunun sebebini söylermisiniz ben miyomum var soğan kürü yaptim bi ağrilarim var
Minnak20 Kbranrbrk hım anladım kuzum tamam kendisi kullansın gittiği görev yerinde inşallah bu ay tutmuştur 🙏
Adabimuaseret TunarinAnnesi kanamayı arttırıyor ve Saraçoğlu kendi demisti kullanmasinlar diye o yüzden ben doktor kontrolüne gittiğimde sormuştum özellikle miyom var mı diye miyom için clife kullanabilirsiniz bir de arı sütü bal polen karışımı var onu deneyebilirsiniz tabi siz yine araştırın
Derino Tgcehalil ben aktardan almıştım günde bir kere içtim kahvaltıdan sonra .1bardak kaynar suya 1tatlı kaşığı atmıştım öyle demlendi (.sakın kaynatmayın ozaman zararlı olıyormuş .)bide o ay haftada bir avakoda yemiştim limonlu olarak .inofolic de bir tane aldım .
TunarinAnnesi Adabimuaseret ah kuzum keşke bu yazını bi 10 gün önce okusaydım soğan kürü yaptım miyomda büyüme ve sulu kist gibi yanında bişey çıkmış
Adabimuaseret TunarinAnnesi canım benim bende uyarmak için yazdım çünkü çoğu kişi her şeye iyi geliyor diye yapıyor inşallah gecer hiç canını sıkma özellikle miyom iicin yapılacak şeyleri araştır