İyi günler hanımlar, benimde uygulamaya göre şuan 6+5 gebe(ilk gebeliğim) olarak görünüyor. 17 Ağustosta erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama biraz silikti hemen sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım 18 Ağustosta sonuçlarım çıktı Beta değerim 1182 (6 haftalık) dendi, 19 Ağustosta kadın doktoruna randevu aldım kese veya kalp atışını görüp emin olmak için. Doktor hanım kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık bile değil 10 gün sonra tekrar gel kese tam oluşsun ve içinde de bi fetüse dair gelişme kalbi olursa zaten o zaman görür ve kalbini duyarız dedi, dün yani 29 Ağustosta 10 gün geçmişti ve tekrardan gittik doktora yine kalbini duyamadık kesende bi oluşum yok kese büyümüş ama içi boş dedi istersen bi hafta daha bekleyelim istersen alttan muayene yapalım dedi. Alttan muayane yaptırttım yine kalbini duyamadık kesemde yusyuvarlak düzgün bi kese değil marul gibi dedi 4 Eylüle randevu verdi belki geç oluşuyordur gerçi bu zamana kadar görülmesi lazımdı ama belki de bizim cihazımızdan fark ediyordur dedi neyse 4 Eylülde gel o zamanda bir şey olmazsa bir şey göremezsek sonlandırılması lazım dedi, sizce boş gebelik sanılıyorda haftaya gelişme olabilir mi yanlış anlaşılma imkanı var mıdır yoksa başka bi doktora da danışsam olur mu?****