Hdhdhd Mstpnr doğru diyorsun herşey normalken tersine dönebilir dolabını kıyafetlerini hazırladım valize koymak kaldi en kisa sürede onları da koyarim
Mstpnr Hdhdhd hiç ihmal etme kıyafetleri yıkayıp ütülediysen biran önce bavuluna koy kapat ağzını dursun bir kenarda
cutemom95 Eylul68 Hayır genel anestezi olmadı belimden iğne vuruldu ama o an spinal mi epidural mi diye sormadım.
Miniginannesiiii1111 cutemom95 oy maşallah Allah’ım analı babalı büyütsun 🤲🏻♥️ çok moral oldunuz bana bende 36+4um çok erken haftalarda gebelik tansiyonu çıktı bende ilaç kullanıyorum tansiyon son zamanlarda dengesiz olmaya başladı doğarsa kuveze girermi diye korkuyordum bana umut oldunuz Allah’ım evladinizi size bağışlasın Allah’tan birşey çıkmazsa Haftaya Perşembe doğum için gun alacağım muhtemelen Eylül’ün ikinci haftasi alacak sezeryana 38+dan sonra korkularım var tansiyondan dolayı o yüzden benim haftamda birisini görmek beni mutlu etti 🌺💐 hayırlı olsun tekrardan
Ebruay Miniginannesiiii1111 bende 36 +4 haftalık hamileyim. Tansiyon ilacı kullanıyorum çok şükür şuana kadar bi sıkıntım olmadi inşallah doguma kadar olmaz. Allahın izniyle Eylülün 9 u doğum olucak..
cutemom95 Miniginannesiiii1111 Amin Allah razı olsun sizin de haftanız güzel maşallah allahın izniyle gününu tamamlamasa bile büyük ihtimalle Küvöze girmez ..
Benovse_mamedova2020 cutemom95 Eylül annesiyim😎♥️benimkide hızlı ve ya tembel cikmazsa Eylül’ün 27sine kadar doguracagim😂🐼👶🏻
Mstpnr demioz benim eşim çok şükür yapıyor ama bana karışma diyor ister istemez çenemi tutamıyorum şimdi yemek yapıyor her iş onda artık
Kelimeleringucu Bende bir kaç saat önce sezeryan oldum, daha kalkmadım ayağa, canım çok yaniyor, sizde ne kadar sürdü ağrılar, hiç geçmeyecekmiş gibi bir his var içimde
cutemom95 Kelimeleringucu Iki gün önce yazmışsınız ben anca okuyabildim muhtemelen artık iyisinizdir. Benim üçüncü günüm kişisel bakımımı tamamen kendim yapıyorum kızımı beşiğine tek başına koyup alıyorum. Desteksiz kalkıp yatabiliyor ve yürüyebiliyorum. %70 eski halime döndüğümü söyleyebilirim.
Bynkus01 cutemom95 bazı sezeryan olanlar yarı bayıltıyorlar önerir misiniz yoksa tamemn mi bayırılmak lazım
cutemom95 Bynkus01 Genel anestezi olanlar narkozu atmak için birkaç gün öksürük ve balgam problemi yaşıyorlarmış. Kesik karınla öksürmek aşırı zor olsa gerek. Bir kere hapşırdım ve canım yandı. Hem genelde uyanmak daha uzun sürüyor. Doğumdan 10 dk sonra emzirebildim ben lokal anestezi sayesinde. Ayrıca genel anestezinin bebeği de etkilediğini söylemişti anestezi uzmanım.
Eda3545 cutemom95 saglikla büyütün hayırlı uğurlu olsun❤️ kan uyusmazligindanmi erken geldi bebisiniz
Biricigim577484 cutemom95 Allah analı babalı büyütsün insallah. Benim bir sorum olacak sezeryan doğumda covit testi zorunlu oldu ya acaba böyle acil olduğu zamanda da yapıyorlarmı test size yaptılar mı yani ve hangi hastane acaba ?
cutemom95 Biricigim577484 Doğumum Batman Medicalpark ta oldu. Acil olduğu için mi bilmiyorum ama doğum öncesi veya sonrası test yapılmadı. Refakatcilerimden de test istenmedi.
ilkbebekk cutemom95 maşAllah Rabbim hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşAllah 🤗 hayırlı olsun geçmiş olsun 🤲
Aysnr0507 Kan uyuşmazlığı bizde de var bende negatifim eşim pozitif ama bebek negatif olunca neden iğne yaptılar ki pozitif olması değil mi riskli olan? Doktor bana çocuk pozitif olursa iğne yaparız negatif olursa gerek yok demişti
Ebruay Aysnr0507 bizde de kan uyuşmazlığı var . Ama bebek annenin kanından olursa iğne yapılmaz. Pozitife yapılır. Misal anne a rh- , bebek te a rh- bu şekildeyse iğne yapılmaz.
Shdmcht Kan uyuşmazlığı eşimle bende de var özel hastanede mi doğum yaptınız acaba bide uyuşmazlık iğnesi için ayrı para talep edildimi hastaneden