Csnsu Kubra_71 12 hftalıkken erkek dedi ama kesin değil falan yaptı 20 de kesin kız dedi yanılma cok oluyo 🥳
261018 Kubra_71 canım doktoruna bağlı çoğu doktor görsede söylemiyor ama bana 12.haftama girince %90 erkek dedi 13. Haftada kontrole gittim bu sefer kesin erkek dedi eşya alabilirsin bi kaç parça diye de ekledi hatta 😊 umarım sende öğrenirsin erkenden
Susaminannesiii Kubra_71 benin salı günü randevum vardı 12+5te, ayrı ayrı 2 doktor baktı ikiside kız dedi🧜♀️
Kubra_71 nilsmother 13 hafta da gidicem erteledik kontorlü eğer söylemezse 2 hafta daha bekleyip tekrar gidicez bakalım
nilsmother Kubra_71 hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da kız erkek fark etmez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allah 🥰🐣
ayseguler01 Kubra_71 19+6 olduk ben de hep erkek hissediyordum çevremdekiler de bi o kadar kızın olacak diyordu sonuç olarak oğlum olacak inşallah 😊
Kubra_71 Snszasla öyle bebek resimlerine bakıyorum acaba ne olacak benim ki diye çok merak ediyorum tabi herkesin gönlünden geçen vardır 😊
Med Kubra_71 bebeğin duruşuna ve doktorun tecrübesine bağlı. Ben 12 de öğrendim ikili test olduğum gün.
Kubra_71 Med özel hastane te gidiyorum normal de ama burda tek özel hastane olduğu için test fiyatları çok pahalı
Kubra_71 Myru devlet hastanelerinde vaka olduğu için özel hastane fiyatları çok arttı kontorle özel e gidiyorum testlere devlete zaten yaşadığın şehir de iki tane devlet hastanesi bi semt hastanesi bide özel var malesef