Ağır enfeksiyonum var ve geçmiyor haftaya sezeryan doğumum var doktor bebeğe geçebilir vs bir sürü şey dedi korkuyorum.. Enfeksiyonu olup doğuran var mı? Bu arada anestezi uzmanı da sezeryan olcan ya falan dedi nasıl yani sezeryan olunca geçmez mi diyemedim o an anlamadım

Bsrlmnemr ben ne kullandıysam çare olmadı canım en sonunda elma sirkesinde çözüm buldum dene istersen hiç bir yan etkisi yok kokusu dışında rahatsız edici bir şeyine yok hep tuvalette sirkeli su ile taharetlen hemde pamuğa döküp çamaşırına koy her tuvalete girdiğinde değiştir benim ne akıntım kaldı ne enfeksiyonum inşallah sana da iyi gelir

Bsrlmnemr bende hep sirkeli su kullanırım ancak baş ediyorum öyle durumlarda , şimdi hamilelikte de çok işime yarıyor eskilerden kalma güsel bi yöntem bence hiç ilaç almadan direk kullanmaya Başla hemen tık diye iyileşme olmazsa da Bırakma ama sakın iki güne düzelir inşallah bence düzelince de devam et sıklığını azaltırsın ama günde en az bir iki defa kullan canım doğuma kadar

Bsrlmnemr ilaç kullanmıyor musunuz. Doğumda çocuğa geçebiliyor tehlikeli bi durum idrar yolu enfeksiyonu doktorunuza sorun hemen bence

beatrice00 yorumu görünce bi rahatladım. Çok korkuyorum çünkü ona bişi olur diye ben bir şekilde tedavi edilirim diyorum hep

Bsrlmnemr valla bilmiyorum ama doktorum ilerlerse tehlikeli demişti bende oldum ben hamilelikten öncede oluyordum çok korkarım acillik oluyorum hep. Antibiyotik verdi öyle geçti benimde

kubra_sacak ben bir çok kere antibiyotik kullandım ama hep tekrarladı şimdi de doğuma az kaldı diye endişeliyim. Anestezi uzmanı sezeryan olucaksın ya ne olucak falan dedi ama bilmiyorum.

Bsrlmnemr 35 haftalığım gebeliğin başından beri var canım geçmiyor ne yaptıysak durmadı, doktorum normal düşünmüyor normal doğumda bebeğe geçiyormuş, anne karnında geçmedi mümkün değil suda kesede korunuyor dedi ..

DilanDag benim doktorum neden korkuttu beni ya dünden beri ağlamaklı bi haldeyim. Sezeryan olucam ben zaten günümü de aldım ama sezeryanda da geçerse ya da anne karnında da geçerse diye kendimi yedim bitirdim bebeğimin hareketleri de yavaşladı bugün iş çıkışı hastaneye gidicem hem idrar kültürü vermem istendi hemde kendi isteğim ile nst bağlancam kalp atışlarına bakılsın diye neden hareketleri azaldı acaba

Bsrlmnemr yeri daralmıştır ondan canım 33 te muanede doktor artık hareket edecek yeri kalmamış dedi bana şimdi 35 olduk oynuyor ama hareketleri can yakıyor sigamadiklari için hareketleri kısıtlı kalıyor. Hiç korkma doktorun sonuçta kesin birşey dememiş kuruntu yapma kendine normal doğum da geçiyor dedi benim doktorum hatta gecenlerde bir post açmıştı bayan normal doğumda kan ile geçmiş çocuğuna. Benim doktorum bu yüzden sezeryandan yana şuan anne karnında kese içinde korunduğu için korkma dedi. Beş kutu antibiyotik kullandım ben nerdeyse serumlar doğal yöntemler vs geçmiyor.. umarım güzel sonuçlar alırsın haber ver bizede🙏

Ben daha 11 haftaligim kurtulamadım şimdiden başıma bela olacak gibi. Sirkeyi ben de deneyeceğim