Gizemito Shr1530 Beeeeeeeeen 🙄🙄🙄🙄 Ömrü hayatımda hiç böyle terlediğimi hatırlamıyorum. Ankara da yaşıyoruz ki akşamları serin oluyor hava. Ama benim terlememin asla havayla alakası yok bence 🤦🏻♀️ Kendimi iğrenç hissediyorum 🙄 Bir de saçlarım felaket uzun 😌
Melisim Shr1530 bende öyleyim hamileliğimin başından beri soğuk ter akıtıyorum şuan 37+2 haftalik hamileyim 1 yada 2 haftaya doğumumum gerçekleşecek sezeryanla
Seymaogz Shr1530 ben normalde hic terlemezdim ve hatta cok usuyen bir insandim bu hamilelikte otururken terliyorum 😥
Shr1530 Gizemito aynen bende inanılmaz terliyorum balık oldum Sudan çıktığım Yok benim saçlar sürekli klasik ev topuzu🙂
E3535 Havalarda sıcak bol su iç tansiyonunu takip et kan sekernde dusuyo olabilir bir iki cikolata at agzina
Gizemito Shr1530 Ayyy benimde öyle zaten hamileliğimin başından beri saçımı sadece topuz yaptım. 🤦🏻♀️😬
Shr1530 Gizemito aynen ne yapalım alttan tel tokaylada tutuşturuyorum saç tellerim enseme değmesin diyor derece yani🙂🙂
Merry-8 Shr1530 bende 38+2 ’yim yarın sezeryanla doğumum olucak Allah’ın izniyle fakat bu sıcaklar benide mahvetti uyku duzenim hic yok ve bacaklarım bile terliyor suyum geldi sanıyorum🙈
Shr1530 Merry-8 😂😂canım ya rabbim yardımcımız olsun anne olmak kolay değil baksanızda hepimiz ne sıkıntılar çekiyoruz binlerce kez şükürler olsun rabbime
Shr1530 irva bütün yaz evde çıplak gezdim resmen afedersin aütyensiz direk tshrt şort kalın perdelerim hep çekişiydi bir yaz boyunca 🙂🙂
Merry-8 Shr1530 amin canım🙏🏻sonsuz şükürler olsun Allah’ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin🙏🏻🥰