Duygunecla kubra_sacak doğrudur canım ama ben de alışkanlık bu maalesef. Ilk gebeligim de de soğuk duş alıyordum. Bi sıkınti yasamadim. Bunda da devam .. baska türlü yatamıyorum maalesef
Senakrkmz mrvears ayaklara duş sonrası soguk su dökmek sünnet diye biliyorum hatta. Bir zararı olmaz sana gaz yapmasın dikkat et sadece
Deletedmom424 mrvears hamilelik için bilmiyorum ama ben özellikle çok tempolu günlerde ayaklarıma bileklerime hep soğuk su tutarım. Hamilelikten önce de yaz kış duştan çıkmadan saç diplerime soğuk su tutarım. Şimdi zaten yaz bildiğin soğuk duş yapıyorum 24+5 im hiç zararı olacağı aklıma gelmedi bir zararıda olmadı şu ana kadar
Byzaoz mrvears dustan sonra ayaklarina soguk su tutmak sünnettir. Baş ağrısı yapmaz. Hatta ben basim agridimi ayaklarimi soğuk suya koyarım. Sacina neden tuttun anlamadim ama ben gebelikten once goguslerimede tutardim soguk su sarkmamasi icin 🙈🤭. Sadece cok sicak suyla dus almayı onermiyorlar canim kasları gevsettigi icin. Onun disinda korkma nasil rahat ediyorsan öyle dus al soguk su canlandirir korkma 🤗
hayalmehlika Ilık sudan sonra soğuk su tutmak vücudun kan akışını hızlandırır, hücreleri yeniler. Ayrıca banyodan sonra dizden aşağısına soğuk su dökmek sünnet diye biliyorum yanlış olmasın ama. Yani iyi birşey yapıyorsunuz
Gunsss mrvears banyodan sonra ayaklara soğuk su tutmak sünnettir baş ağrısına iyi gelir peygamber efendimiz yaparmış. Bende bacaklarıma galan tutarım hep bir zararı olmaz merak etmeyin
busetmr Hayatta sıcak suyla duş alamam 13 haftalıgim coksukur bı sıkıntı yaşamadım ,😇 yazın ılık su bile bana sıcak gelir
Sevgiy 38 haftaligim 2 aydir soguk suyla dus aliyorum hele ki su son gunler direk soguk dus yatak baska turlu uyunmuyor hicbie sikintimiz olmadi cok sukur