Raziyeeebozdag Eebruuu 6 gün yattım.hastanede sabah akşam 2 şer tane kırmızı hap verdiler günde 1 tane kan sulandırıcı iğne vurdular
Eebruuu Dsg aslında çok bir belirtim yoktu ben avm de çalışıyorum salı günü vücudum çok ağrıyordu eklemlerim kaslarım burnum tıkalıydı doktorum çok ısrar etti kesinlikle yaptırmalısın diye yaptırdım ve pozitif çıktı
23nisan22m Raziyeeebozdag Raziyeeebozdag ben bugün öğrendim pozitifmiş sonucum. Ama hamilelikten dolayı ilaç tedavisi uygulanamayacaklarını söylediler bana
61Aysen Raziyeeebozdag bebege virusn zarari oomuyo demi annede olsa bile bebge gecmiyo die duydum sizde nasldi
Eebruuu Raziyeeebozdag dün gece başladı tedavi bende sabah akşam 2 şer adet hap atıcakmışım dün gece ilk dozu attım ama bebeğim için korkuyorum
Raziyeeebozdag 23nisan22m hastaneden çıktıktan sonra da kortizon hapı verdiler ama kullanmak istemedim kendim durumumda iyi şuan
Humus08 Eebruuu benden bugün istediler isal dedim diye şüpelendi negatif çıktı ama şöyle bişeyde var ben anlara şehir hastanesi takipliyim bir çok bayanada yapılıyormuş yatış yapılacak sezeryanlara falan öyle dediler
kubra_sacak Humus08 hemen çıkıyor mu aynı gün sonuç ? Hamileler 37.haftada yaptırıyor istiyorlar hastaneden bende pazartesi günü yaptırıcam
Mmunvvr Eebruuu gecmis olsun, bende ilac tedavisi gördüm 5 gün hastanede sabah aksam 3 hap ve öksürük şurubu
61Aysen Eebruuu belirtileriniz neydi benmde kaynanam bugn pzoitf cikti dunde bize geldi sarildi faln esim bugn işe gittigi icn test verdi ama esmle bnde suanlk bi belirti yok belirtilern nelrdi nasl anldn
Eebruuu Raziyeeebozdag bana da bir bulgu yok bebeğe geçtiğine dair dedi çok şükür iyiyiz ama süreç çok uzun umarım sağlıkla bitiririm