Mucizem37 Tekirdağ da Devlette veya Özel hastahanede memnun kaldığı doktor var mı muane ve doğum ücreti ne kadar birde bilgi verebilecek olan varmıdır?
Ertey Mucizem37 genesis Volkan Akel e gidiyorum gayet ilgili Yaşam hastanesi Esengül hanıma da ayni zamanda takip ettim ben o da tatli dilli biri ve normal dogumu destekliyo baya . Tercih senin canm sorun varsa cewaplarm
Mrv8-9-18 Mucizem37 Yaşam hastanesi Esengül Can a gidiyorum canım gayet memnunum sen sormadan bilmen gereken herşeyi güzelce anlatıyor. Genesiste Ümit beyin metini Devlet hastanesinde de yanlış hatırlamıyorsam Atilla beyi öneriyorlar
cagla2241 Mucizem37 Yaşam hastanesinde Esengül Can ile başladım Ancak bende şu an Genesiste Volkan Akelle devam ediyorum. Yaşam hastanesi 150 Tl Genesis 200 Tl 2sininde doğumu yaşamda oluyor. Ve doğum ücretleri aynı. Bilginize..
cagla2241 Mucizem37 Doğum ücretleri de Normal oda 3600 Yarı Suit 3900 Tam Suit 4200 (Bu ücretlere 2 gecelik yatış. Ameliyat cocuk doktorunun bakımı anestezi ücreti dahil)
Mrv8-9-18 cagla2241 Sağol canım ben hamileliğimin başında sormuştum 3600demişlerdi geçenlerde zam geldi diye duymutum o yüzden sormak istedim kısmetse benimde 26eylül 😊
DlgluSeyda Mucizem37 yaşam hastanesi Esengül Can’a gidiyorum çokkkk memnunum☺️ star medica hastanesinde de Filiz Erdoğan var oda çok iyi :)
Hyl32 Mucizem37 bende 32. Haftamdayım Genesis Volkan Akel e gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim sormadan herşeyi anlatıyor çok iyi bir doktor 180 tl muayene ücreti 3 haftada 2.kontrole ücretsiz gidebiliyosunuz…