ballarinannesidirr kızlar merhabalar ben şuanda testte çift çizgi gördüm ama adetim henüz geçmeden erken gebelik testinde gördüm doktora ne zaman gitmeliyimmmm
Huri54 ballarinannesidirr ben Bugün gittim 4 haftalığım ancak bana doktorum neden geldin dedi adet geçince gelmeliydin dedi bana 1 hafta sonra gel bi daha dedi beta değerim Bugün 59 çıktı
ballarinannesidirr deletedmom357 ya üç tane gebelik testimde pozitif ama doktora ne zaman gitmeliyim kalp atışı kese var midir erken mi bilemiyorum
ballarinannesidirr Sancar daha hiç doktora gitmedin mi benim gibiii erken kalp atışı kese gelmemistir die gitmiyorum
Poyraz_basak Sancar bende 5+6 haftaligim Çarşamba günü gittim keseyi gördük çok şükür ayın 9 unda tekrar gidicem
Cicilibicili ballarinannesidirr ben de adetimden 2 gün önce test yapmıştım pozitifti. Adet günümden 1 gün sonra da kan vermiştim. Aslında şuanda da gitsen çıkar ☺️
Huri54 ballarinannesidirr şu an asla görünmez buna emin ol daha 4 haftalık betanın 5000 i bulması gerekir kese görünmesi için
deletedmom357 ballarinannesidirr bende 3 tane yaptım pozitif çıkmıştı gittim kan testinde çıktı daha 2 haftalık dedi şuan da 4 hastalığım İnşaAllah haftaya gidip keseyi gorurum Bi sorun sıkıntı yok inşallah 🤲
Ozgebtn ballarinannesidirr son adetine göre 5. Haftanda gidebilirsin doktora kese görünecektir 7. Haftada kalp atışı bakılır bu arada 5. Hafta olana kadar da 2 günde bir bi kaç kez kan ver beta değer artışını takip et 💐 hayırlı olsun 😊
ballarinannesidirr Huri54 o zaman bekliyim biraz daha doktora gitmek için siz ne zaman gordunuz kese ve kalp atışı sesini Cicilibicili doktora ne zaman gittin pekii canim
ballarinannesidirr deletedmom357 inşallahh sorunsuz sıkıntısız görürüz keseyi o güzel kalp ritimlerini♥️ doktorun mu 5 haftalıkda gel dedi peki
Cicilibicili ballarinannesidirr senin ilk yapacağın şey hamileliğini kan testi vererek kesinleştirmek. 6. Haftada da doktora git canım ben öyle yaptım. Hem keseye bakıyo hem de kalp atışını bile duyma ihtimalin oluyo. Hemen gitme çünkü daha göremez keseyi.
Deletedmom355 ballarinannesidirr kan testi ver netleştir. Sonra 6-7 haftalıkken git. İlk haftalarda gittiğinde bişey görmedikleri için boşa gitmiş oluyorsun :) ama ben dayanamam dersen 2 gün üst üste kan ver artışın netleşsin ertesi gün git hemen
ballarinannesidirr Deletedmom355 gittiğimde kese falan görmek istiyorum o yüzden erken mi emin olamadimm
ballarinannesidirr deletedmom357 şuan k deletedmom357 bendee sabırsızim merak ediyorummm ama en azından kese goreyim diyorum bekliyorum😊😀🐥
ballarinannesidirr Cicilibicili evett bende o yüzden emin olamadim keseyi göremem hemen diye bekliyeyim biraz daha o zaman canım Cook sağolllll
deletedmom357 ballarinannesidirr 4 haftalık mi senin de Benim tahminim 4 Du o zaman gittim dedi 2 haftalık 🤭şuan 4 olduk