Sultanhira_ Kızlar instagramda sürekli karşıma çıkıyor şu kehribar kolyeleri kullanan varmı aranızda memnunmusunuz eğer etki ediyorsa hemen alıyım😅
MehZey Sultanhira_ valla bı hocamız vardı kızına takiyordu uysallik veriyor ve gaz sıkıntısını alıyor diyordu bende abimin boynunda ki damla kehribarı çaldım onu bebem için bileklik ve kolye yapıcam 🙈
Ipek0z Sultanhira_ kolay diş çıkarsın bağışıklık sistemi güçlü olsun diye takarlar da işlevi var mıdır bilmem ama çok çok güzel duruyor miniklerde 😊 ben sırf görünüşü için alıcam valla 💕
askdunyam Sultanhira_ arkadaşlarımda duymuştum yeğenlerimde denedik ablam çok memnun kaldı kendine bile almış sonra sakinleştiriyor. Çocukların diş çıkarırkenki fazla huysuzluğunu ve ağız suyunun sürekli akmasını önledi. Boynuna takılmasının sebebi dişlere yakın olması gerekmesi bileklik işe yaramaz.
tubahuseyin Şahsen ben kullanıp faydasını gören bir çok insan tanıyorum şayet bende hamileyim kendimde bile kullanıyorum midem için doğal olan herşeyin muhakkak ki bir faydası vardır .
Sultanhira_ tubahuseyin denemek istiyorum bende yaa evde himalaya tuzundan lamba var gerçekten kötü enerjiyi alıyor kehribar taşı gibi birçok şey bende gördüm bebeğe zararı yoksa alırım valla😅
tubahuseyin Sultanhira_ tek sıkıntı boğaza takılmaması eliyle tutar ve asılabilir Allah korusun dediğim gibi doğal taş ama orjinal olması önemli 😊
Selo39 Sultanhira_ tutup çekse koparıp ağzına götürse ne olacak canım? Çocuklara bu tarz şeyler kesinlikle önerilmiyor . Çok tehlikeli bence
Sultanhira_ Selo39 endişelenmekte haklısın canım ama bir bebeğin onu koparabileceğini sanmıyorum büyük bebeklerde zaten takılmaması lazım ama diş cıkarana kadar bence takılabilir eğer tek sıkıntı koparıp yutması ise
Selo39 Sultanhira_ doktorlar asla doğal taşların işe yaramadığını söylüyor canım yine de sen bilirsin
tubahuseyin Sultanhira_ Yani kesinlikle ki koluna olan bileklik ayak bileğine de takılabilir tabi siz yine doktorunuzla görüşün ☺️☺️
RuzgarsMommy Ay arkadasim aldi sahte cikti Onun orijinali cok cok pahalı taşi Internette 100 200 e satilankar plastik boncuk Arkadaşımı eşi kontrol etti cakmakla yakıyorsun onu plastik boncuo olduğu anlaşılıyor gerçeği tas olmasi lazım
Brn16 Sultanhira_ benim bir arkadaşım takıyor bebeklerine bana da dedi tak ama bilemedim yani ben de kararsızım