mom44 1anne- 17 haftaya kadar sakladı kızım tam us den kalkıyoduk doktor dur döndü dedi öle söledi ama 11 haftalıkken kemik yapısı duruşu kıza benziyo femişti doktorum
fatma3312 1anne- yeğenim erkek 12 . Haftada kendini gösterdi benim kızım olacak 22. Haftada zorla öğrendik 😂
fatma3312 1anne- aynen ya bizim ki baya naz yaptı . Cinsiyet için 4 ayrı doktora gittim. Ve en son gittiğim doktor 3 kez ultrasona aldı beni ancak öyle gördü iki paket çikolata meyve suyu içtim 😂
Papatyali 1anne- bence doktor tecrübesi ve ultrason kalitesine bağlı benim bi kızım var 11+5 tr doktor kesn kız demişti kasımda 2 yaşına girecek kızım şimdi de 23 haftalık hamileyim bunda da 13 haftalık iken kesin erkek dedi değişmedi 😇
Diilekk19 Kızlar benim de ilk gebeliğim 12. Haftada erkek dendi sonra 16. Haftada tekrar erkek denildi dün 3 lü test sonuçunu almaya gitmiştik doktor baktı aslında tatlı şeyler de yiyorum ama hep saklıyor kendini dün doktor göremeyince kız dedi tam kalkacaktım bebek döndü dedi erkek dedi ama hala tereddütdeyim acaba kesin midir daha hiçbişey almadım acaba kordonu eşi falan mıdır diye
_Dyldrm 1anne- yok canım tam net konuşmaz ihtimaller üzerinde tahmin yürütür benim ki 13. Haftada belli oldu erkek ama diğer ay bidaha gel ama büyük ihtimalle erkek demişti, sen bekle biraz daha öyle git ben bile diğer ay gittim o zaman net konuştu,
1anne- _Dyldrm evet haklısınız zaten yarınki randevum cinsiyet için değil kontrolüm vardı o sebeple gideceğim acelem de yok cinsiyeti öğrenmeye hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde inşallah
Seyda83 1anne- BENİM BEBEKDE 11 HAFTADA GÖSTERDİ HATTA EKRANDA BEN BİLE ANLADM ERKEK DİMİ DEDİM:) BACAK ARASINI KAPAMAK BİLMEDİ DOKTOR BİLE ANCA CİNSİYETİNİ GÖSTERİYO BAŞKA YERLERİNİ ZOR KONTROL ETTİ O DERECE YANİ:)