1anne- Ultrasonda kızlar göstermiyormuş görümcem doğurana kadar görememiş sonra kız olmuş erkeklerin bazen 2 aylıkken bile görünüyormuş sizde de böyle durumlar yaşayan oldu mu 11+2 haftalığım belli olur mu şu an?
Naimeismail001 1anne- biz 21 hafta da öğrenmiştik kız olduğunu 🤭🤭 o süreye kadar kendini hiç göstermedi kaç doktor değiştirmiştim sırf cinsiyetini öğrenmek için 😂 en son gittiğim doktor bu haftaya kadar nasıl ogrenmedin diye sasirmisti hatta
Ruvus 1anne- Doğruluğu olmadığını düşünüyorum 20 haftaligim erkek olduğunu yeni öğrendim daha önce göstermedi😂
1anne- NefesAyza tezimizi doğruluyor mu acaba 😁 görümcem ilk kızında 9 aya kadar görememiş 2. Kızında 7.nci ayda görebilmiş
Aysn6767 Bu doğru değil bence benim arkadasımın oğlu haftalarca göstermedi kendini, baska bi arkadaşım kızını 12.haftada şıp diye öğrendi. Bende mesela 12de öğrenemedim bekliyoruz😅😅
NefesAyza 1anne- bence tamamen bebeğin o anki pozisyonu ile ilgili ☺️ bu tarz hurafe konumundaki bilgilere şahsen hiç inanmıyorum 🤭
Esraugur2310 1anne- oğlumda 12. Haftada yüzde 90 erkek dedi öyle de oldu. Simdi ikinciye hamileyim 11. Haftada yüzde 90 kız dedi 17. Haftada kesin kız dedi.
Mstpnr 1anne- valla biz 12. Haftasında öğrendik erkek olduğunu erkekler genelde gösteriyor kızlar saklıyor