Drydrya Kızlar bir türlü isim bulamıyoruz niye böyle oldu canım o kadar sıkılıyor ki sizler ne koydunuz isim olarak bebeklerinize? Yada ne koyardınız? Defne mira , duru , derin vs. eşim su koyalım diyor ama önüne bir isim bulamıyoruz çok çıkmazdayız😄
Aknkbr Drydrya nilsu koyabilirsiniz biz 40 defa kura çektik çok zor hiç bir isim içime sinmedi en son eşim nisa çok istedi nisa koyucaz inşallah🤗
Drydrya Hilalyusuf güneşş çok güzel iş yeri arkadaşımın ismi olmasaydı annem de güneşi öneriyordu🤷🏻♀️😄🌸
Drydrya Aknkbr nisa nilsudan daha güzel canım eşimi seven biri vardı nilüferdi adı o yüzden imkansız😄
Drydrya Minigimm2020 anaokulu öğretmenliği yaptım defne adında o kadar akıllı konuşkan tatlı bi kız vardı ki anlatamam bende düşünmüyor değilim bu aralar defne ismini 🌸
Minigimm2020 Drydrya defne ismine dair post açtım nasi kişilikleri dye baya yorum geldi buda iyi oldu 😃
Gumball egeninincisii icin de ince sesli ve takı işareti olan sessiz harfli isimlere sahip insanlar çok duygusal ve hassas olur. Mesela inci çiğdem vb duygusal cansu suna gibi kalın sesli olanlar da daha mantıklı olurlarmış😊 örneğin dilara ismindeki ı harfini de kalın sesli a dengelediği için mantık ve duygusallık yönünden daha dengeli olurmuş. Valla ben de isim araştırırken karşıma böyle bir bilgi çıktı. Açıkçası ince sesli ve takı işareti olan harfli isimlere mesafeliyim artık. Bir de kendi çevreme bakınca doğru da geldi sanki 😂