Zynpk Uykulugebe genelde rüyada ne görürsen tersi çıkar derler. Ama tabi kesin birsey söylemek mümkünde değil. Hakkınızdan hayırlısı olsn😊
Ceysem4545 Uykulugebe benimki sağ tarafı çok seviyo daha bi kere bile solda hissetmedim 29 haftalığım kızım olacak Allah ın izniyle👼🤲🏻
Narin9 Uykulugebe bizde 21+0 olduk heryerde hissediyorum sağda solda altta üstte ortada 😄🤷♀️oğluşum olacak🥰
Gulcan0187 Zynpk erkek hissediyordum hep, rüyamda erkek gördüm erkek bebek bekliyorum. İlk aylar hep ekşili yiyordum diye herkes kızın olacak diyordu.
Gulcan0187 Uykulugebe sol tarafta hep kasık ağrım oluyordu dr da hep sol tarafa ultrasonu tutuyordu. 12. Haftada erkek olacağını öğrendim. 22 haftalık olduk hala sol tarafım kasılıp ağırır.
Zynpk Gulcan0187 kız erkek fark etmiyo sanırm ilk aylar eksi daha çok hoşuma gıdıyo insanın. Allah hayırlı etsin 🙏
Uykulugebe Gulcan0187 ben de hep rüyamda erkek görüyordum ama herkes kızın olacak gibi diyordu kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah 🥰🥰🥰
ilknurosman Ben hep sag tarafta hissediyorum ayaklari otaraftaymis ilk bastan beri hep sag hep ayaklar oyniyor 😁 ama bazen soldan da hissediyorum nadirde olsa ordada elleri var 😁
Enfal Uykulugebe aslında hareket falan değilde sol tarafta olduğunu anlıyordum değişik bi his doktorumda hep sol tarafa bakıyordu zaten ama bugün ortaya geçmiş siz kaç haftaliksiniz
Uykulugebe Zynpk amin cümlemizi inşallah 20 haftalık oldum bugün öğrendim kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah 🥰🥰🥰
Papatya-20 Uykulugebe doktor bakınca sol Du ilk zamanlar şimdi ortada bakıyor cinsiyet ögrenmedik daha küçügüz masallah herkesin bebegine ve benim bebegime ✨ 💓
Enfal Papatya-20 benimkide soldaydi bugün ortaya geçmiş siz kaç haftaliksiniz ben 12. Haftamdayim cinsiyet öğrenemedik daha