Uykulugebe Kizlar bebeklerinizi hangi tarafta hissediyorsunuz ve cinsiyeti ne? Ben henüz cinsiyeti öğrenemedim ama hep sağ tarafta bazen de karnımın ortasinda hissediyorum. 20. Haftamizdayiz bu arada.
Med Uykulugebe benim ki hep solda tepiniyor 😍 cinsiyet öğrenmeden de hep sol kasıgım ağrıyordu kız 👩👧
Srhtzlyh Uykulugebe bizde 20+0 olduk bizimde cinsiyet tam belli değil. Kıza benziyormuş sadece o kadarını biliyoruz. Ben iki taraftada hissediyorum ama çoğunlukla sol tarafımda oluyor. Salı günü ayrıntılı ultrason var sabırsızlıkla onu bekliyoruz🤗
Med Cilek_21 değişiyor demekki cnm sağla solla alakası yok cinsiyetin. Keyfi ne tarafı isterse minnoşların 😍
Emiss1108 ilk günden beri hep sol tarafa ultrasonla baktı doktor 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim şimdi 19. Haftalığız hafif hafif damar atması hissetmeye başladık bazen sol bazen orta bazen de sağ ☺️☺️
Uykulugebe Srhtzlyh günlerimiz aynı ben de 20+0 benim de pazartesi detaylı ultrason var bakalım hayırlısıyla 😊
Esme1989 Uykulugebe bende en baştan beri hep sağda hissediyorum hep sağ kasığım ağrıyordu allah nasip ederse inşallah oğlum olacak inşallah
MehZey Uykulugebe istese yer bulur 🙈 keyfine göre davraniyor bebisler doktora her gidişimde doktor sol tarafında bakardı bebise en son gidişimde sağ kasigimin altına girmişti resmen 😃
MehZey Uykulugebe insaAllah hemen bu 20. Haftada biter 30 da buluşuruz 😃 Bugün eşime arkadan sarılmışım uyurken işe gitmek için uyandı bebenin tekmesiyle uyandım dedi 😃
Zynpk Uykulugebe kız bebekler sol Tarafta hissediliyor..bnm kizim hep soldaydj. İlk hareketler sol kaşığimda başladı. Sonra da karnımın hep sol tarafı şişti.
Zynpk Sımdı ikinciye hamileyim 12 haftalık sanki sağ tarafta ve karnımın ortasında hareketlilik hissediyom hafiften bazen. Cinsiyetini bilmiym