Mugee09 Evlat_can öyleymiş heralde canım sağolsunlar yorumlar içimi rahatlattı , inşallah doğum öncesi geçer , gecmezsede doğum sonrası gerekli tedbirleri hemen almış oluruz , sağlıklarına kavussunlar inşallah
Yuucaan Mugee09 inşallah geçer canım benimde erkek detaylıda banada benim böbreklerimin ikisindede büyüme olduğunu söylediler takipte kalıcakmışım eğer çok ağrın olursa tel takarız dedi doktor bende korkuyorum açıkçası bunu yaşayan yada bilen varsa bilgi verebilir mi
Mugee09 Yuucaan öncelikle geçmiş olsun sızın böbreklerin büyüdüğünü nereden bildinizpeki nasıl anlaşıldı yani
Yuucaan Mugee09 ayrıntılı ultrason sırasında doktor benim böbreklerimide kontrol etti öyle çıktı ortaya
Mugee09 Yuucaan hmm anladım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Neslihan1903 Mugee09 kardeşimin eşi yani yengem (benden küçük olduğu için yenge demem genelde anlayın diye diyorum) bebeğimiz nisan ayında doğdu böbrekte bütünle var dediler bir sürü doktora gittik Allah’a şükür geçti gitti şu an 4 aylık bebekler 1 yaşına gelene kadar organları değişiklik gösterebiliyormuş