Onrays balperisi_71 neden vefat ettiğini öğrenemedik ama pıhtıdan şüphelendi doktor ondan iğneye başlattı iğneyle ve ilaçla bebişim tutundu bana
balperisi_71 Deletedmom382 Allah’m sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım diğerinde neden kalbi durmuş bellimiydi
Deletedmom382 balperisi_71 amin insallah hepimiz aliriz saglikla mutlulukla. hayir arastirilmasini istedim ve gonderildi. Herhangi olumsuz bir sonuc gelmedi cok sukur. Bebek anne karnina tutunamadi sonucu geldi
balperisi_71 Ahsend49 rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım çok sevindim banada umut oldu
balperisi_71 Leyll hiç korkma benimde 3.kurtajm ama normal sayiyolar sağlıksız olduğu için tutunamiyor inşallah sağlıkla kucağına alirsin
balperisi_71 AlpCinarim özelde maliyetli devlette 3dusuk istiyor devletede masraflı kolay kolay yapılmıyor kuzum keşke yapılsa bende de dis gebelik ve 2kurtajvar
blueberyy00 balperisi_71 2 kürtajın arasında birde normal düşüğüm var en son kurtajdan sonra doktor diyabet ve genetik testler istedi kan pihtilasma var en sonuncusunda iğne kullandım ama bu seferde kanama alanı çok oldu keseyi bozdu
Tuanazra Ben 8 haftalıkken kürtaj oldum ardından adet görmeden yeniden hamile kaldım malesef 6 haftalık o da kürtaj oldu
Deletedmom382 Tuanazra iste bu cok sakincali cunku vucut o kani dogal yolla kendi de bi atmali. Yani en az bir regl donemi daha gecirmeniz gerekiyodu.
Mineust AlpCinarim haklısınız aslnda. Banada arkadaşa dedikleri gibi dediler bakmadılar. Aslnda bakılması lazm ihtimale bırakmamak lazm