Rabia95 Kızlar ben iki kapılı bi gardrop alırım diyodum ama annem şifonyer al eşyaları küçük şifonyer daha kullanışlı olur diyor. Sizce hangisi odamızda çok büyük değil bu arada
Hazalperi Rabia95 ikea da bi çocuk dolabı gördüm internet sitesine bakın bol çekmeceli bir dolap çok hoşuma gitti hem şifonyer gibi hem dolap
Mehtap74 Rabia95 bende oğlumun şifonyeri boşalttım ona koydum eşyaları. Birkaç elbise almıştım onuda dolabıma astım. Daha sonra oda yapacaksan şifonyer al. Boşuna dolap alma. Oda yapmayacaksan dolap alırsın
Ipek0z Rabia95 kesinlikle şifonyer derim. Arkadaşlarım bir hevesle dolap aldı bebekler doğmadan kıyafetleri bir bir ütüleyip astılar. Sonra ne mi oldu? Bebekler o kadar çok üst değiştirdi ki ne ütüleme işi kaldı ne asma işi 😂😂 hepsi pes edip kıyafetleri katladı ve dolabın en altına yerleştirdi biri de organizer almıştı😂😂 o yüzden kesinlikle ben büyük geniş şifonyerlerden alıcam ben 4-5 çekmeceli geniş bir şifonyer çok işimize yarayacak👍👍
ecembugra53 Rabia95 canım şifonyerli dolap var ben özel yaptırıyorum Dayım yapacak içine hem nevresim koyabilmek hem de çekmeceli cok güzel 😊
Cemrreedemirci Şifonyer daha mantıklı gibi. Büyüdükçe dolap alırsın yine iç çamaşır pijama havlu vs yine şifonyere koyarsın kalanları dolaba
Rabia95 Hazalperi ikea da bende gördüm bi tane dört çekmeceli bi dolaptı sanırım ama yorumlara bakınca odamızda küçük şifonyer daha kullanışlı olacak gibi geldi
Pebblexx Ben dolap artı Montessori yatak aldım canım. Benim de odam küçük ama bekarken kullandıgım bazamdan dolayı şifoyere yer kalmadı. ☺️Sen bilirsin ama zaten dolaplar öyle çok büyük olmuyor
Ipek0z Rabia95 😂😂 teşekkür ederim😂 benim bebek daha minicik ama şimdiden baktım şifonyer falan büyükçe bir tane alıcam inşallah💕 sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah😍
ecembugra53 Rabia95 canım gelseydi dolabinı atardım dolabı gelsin fikir amaçlı buraya atarım bende anneler için rahat olıyor 😊💜
Yalinamir İkea da dolaplarınızı istediğiniz metre ölçüsünde , İçini istediğiniz Dizaynda istediğiniz kadar çekmeceli yaptırabiliyorsunuz aklınızda bulunsun, pinterestteki o harika dolaplar hep öyle ikeanın kişilerin kendi tasarımları
Rabia95 Yalinamir ikea’ya gitmeye korkuyorum desem İstanbul da oturuyorum ve çok kalabalık görmeden de almak istemem açıkçası
Rabia95 Bebislerimiz işte odam küçük olmasa altı dört çekmeceli bişey alırım ama odamız küçük, annem dört çekmecede yetmez dedi hepsi ufak tefek yıkayıp ütüleme imkanın olmaz asamazsın çocuğun peşinde koşarken dedi