Gokce16 Evet 13. Haftaya girmiş bulunmaktayız miniğimle yarın randevumuz var ikili tarama testine gireceğiz sizce cinsiyeti de öğrenirmiyim ? Çikolata ye ve su iç diyorlar doğrumu kızlar 🙂
merve0128 Gokce16 canım ben denedim ve işe yaradı 12. Haftada ikili test işin gitmiştim bacaklarını açtı kız olduğunu öğrendik 🙈 denemekten bişey çıkmaz sende dene bence hem yarım saat önce Yemen lazım daha etkili oluyormuş 🌸
Ipek0z Gokce16 çikolata ve meyve suyuuu 😊 eğer sinirli uyuz bir doktorun yoksa öğrenebilirsin. Çünkü doktorlar genelde benzetiyorlar ama bazıları kesin görene kadar söylemiyor
Ffc2224 Gokce16 ben 13 de gittim naptıysa göstermedi bacaklarını acmadı doktor muhtemelen kız dedi 16 da gittim erkek dedi cinsel organını gördüm dedi tekrar gidecem bakalım ne diyecek
Sena22- Doktoruna bağlı beni 17 göremedi hareketli bebek dedi 18 gideceğim çok erken de baZen yanılmalarda oluyor en sağlıklısı 15 😆
Gokce16 Sena22- İlk olduğu için mi bilmiyorum ama çok merak ediyorum 😣😆 Senin öğrenme zamanın gelmiş bayaa 🙂
Gokce16 merve0128 Ya ciddimisin yerim tabi ne kaybedicem ne güzel ogrenmişsin bakalim soylicek mi çok heyecanlı 😍
Gokce16 Ipek0z Ya doktorum iyi aslında ama soylermi onu çok kestiremiyorum . Meyve suyu da içiyim bari benim için tahminde bulunsa ben heyecanımı yenicem aslında 🙂
Ipek0z Gokce16 evet yaa benziyor demeleri bile yeter bana da illa tam cinsiyet vermelerine gerek yok😊😊
Gokce16 Ipek0z Demi sanki gidip hemen kıyafet almayız kesin olana kadar atıyorum yüzde 70 erkek dese ama 16 da net söylerim dese benim için yeterli😆
Ipek0z Gokce16 aynen😄. Benimki daha 7+6da ölücem meraktan 11 haftalık olunca nub teorisine bakıcam orda cinsiyetini yüksek oranda öğreniyormuşsun
Gokce16 Huzurumuzu Amin Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı nasip artık bakalım gorecekmiyiz ikili taramada doktormu söyledi yok detaylı bakan kisimi
sue92 Benim ikili testte cinsiyet söylemişti doktor 12+6’da. Dün 16+0’da kendi doktorum da aynı cinsiyeti söyledi🌸