2artiikizannesi Dilaraevn Allah’a çok küçük doktorların bahsettiği risklerle karşı karşıya kalmadım şimdilik gayet iyiler elhamdülillah peronatoloji bölümüne gdiyorum zaten 19 haftaligiz 20. Haftaya donecez ilk başlarda miğde bulantilarim coktu çokta kötüydü bulantılarım falan geçti karnım baya baya büyük belim çok ağrıyor kaburgalarim göğsümün altına geliyo galiba çocuk zorlanıyorum yatamiyorum sabaha kadar
Sm-anne Nesli6153 benim tüp bebek olduğu için 5 haftada öğrendim canım bir kız bir erkek şimdi 27 haftadadayız
DGC Sm-anne 35. Haftadayım. Her an bekliyoruz biri kız biri erkek. Çok heycanlı. O kadar özleyecegim ki o minik kıpırtıları 💜💙😊🙈
Feelina Merhaba ben de tek yumurta ikizi bekliyordum hatta öğrenince şok oldum. Fakat birinin gelişimi 6.haftada durmuş hiçbir müdahale yapılmadı şuan 13. Haftamda diğer bebeğim sağlıklı. Diğeri de kana karıştı falan sanırım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
DaisyMom Feelina evet ben yasadim benim ilk gebeligimde bebeklerim ucuzdu.Ucuncu bebegim 9 haftalik kalbi durdu.Doguma kadar benimleydi.Bir zarari olmuyormus.Daha sonra kaybolup gidiyormus.
DGC Aysegulum27_ yok hayır. Normal düzeyde devam ediyor. Profestan fitil verdi. Her aksam onu uyguluyorum. Şükür bi problem olmadı bu zamana kadar 🙏🏻🙏🏻
Feelina DaisyMom Merhaba 3üz demişsiniz ama tüpbebek miydi benim normal yolla ikiz gebeliğim tüp bebek biraz farkediyor sanırsam
DaisyMom Feelina yok canim tup bebek degildi sadece klomen kullanmistim.Pko luyum yumurtam cok oldugu icin olusan yumurtalar catlamisti hep.
ikincikezanne_ Merhaba hanımlar doğal yoldan ikiz bekleyen anneler kaçıncı haftalarda öğrendiniz ikiz gebelik olduğunu acaba
Semakcy ikincikezanne_ 5.hafta da öğrendim ultrason da gözükmediler alttan muayene ile kesinleşti ikiz olduğu suan 9 haftalık 😊
Mineust ikincikezanne_ ben 7. Haftada gittim tek bebekti 10. Haftada ikiz oldugunu ögrendim. Doktor farkedememiş ilk gittigimde
Prenseslerinannesi34 ikincikezanne_ ben ilk gittiğimde bi kese vardı bi hafta sonra kalp atışı içim gittiğimde ikinci kese de oluşmuş bir beklerken iki geliyorlar 🥰