Benay10 Brcn90 doğuma kadar her gün sabah akşam birer saat yürüdüm sonuç sezaryen 😂 doktor bana boşuna yürüme hamileler olayı yanlış anlıyor yürürsem doğumum kolay olur diye düşünüyorlar ama alakası yok sancılar başlayınca bol bol yürüyün diyoruz biz ki açılma kolay olsun diye demişti
Nidaabaserr Brcn90 daha geçen haftaya kadar yürüyordum ama şu an bi adım atınca yoruluyorum inanılmaz ağırlaştım 34. Haftamdayım 😊
Brcn90 Ben her gün 1 saat yürüyorum. Henüz 12 haftalık 🙊😊 açıkçası biraz da kilo kontrolünü sağlamak için.Umarım faydası olur
Siibeell 9 ay yatıp son 1 haftamda yürüdüm 😂 sınava son gün çalışmak gibiydi benimki 😂 ama sonuç güzeldi normal dogumla kolay bi şekilde dogurudm
1cnr1hrm Brcn90 Kesinlikle faydası var,sadece doğum için değil.Kilo kontrolü,seker dengesi, ödem toplamamak icin beraberinde bol su tüketirseniz yürüyüş güzel bir hal alıyor.
Esmaemir17 Brcn90 Gerçekten yürüyüş çok iyi geliyor.Ben ilk çocuğumda doktorum bana doğum ay sonunda demişti bende bayram tatilinde eşimle beraber gezmeye gittim.sultanahmet sahilinden gülhaneye kadar yürüdüm.Ordan Eminönü’ne yürüdüm ordan Galata kulesine uğradık ordan döndük tekrar Gülhane tramvay durağına yürüdüm.Tabi ertesi gün benim sancılar bi başladı😂ay sonu yapacağım doğumu ay ortasında yaptım.Doğumumda çok kolay oldu.Hastaneye gittiğimde 6 cm açılma olmuştu.Şuan ikinciyi bekliyorum bunda da yürüyüş yapamıyorum😞😞😞
Benay10 Canan95 benim doktorum öyle demişti hakikaten de bi işe yaramadı o kadar yürümem sonuç yine sezaryen oldu doktor bebeğin geliş pozisyonu çatının darlığına göre bakıyoruz biz yürümenin çatı genişlettiği yok dedi
Benay10 Zeyzeyka ikinci kez hamile olursam bende yürümeyeceğim o kadar günde bir kere yeter maksat hareket olsun
Zeyzeyka Benay10 zaten hareketsiz insan değilim ben bütün gün ayaktayım kendi işlerimi kendim yapıyorum, hiç düzenli her gün yürüyüşüm olmadı üzülüyordum okuyunca sevindim 😃
S-r-p Brcn90 valla her sabah bugün yürüycm diyorum ama işten pert halde geldiğim için ayağa bile kalkamıyorum inşallah zorlanmam doğumda
1402ht Brcn90 günlük bir saat yürüyorm doğum için olmasada kendimi iyi hissediyorum vücdm ödem toplamıyor daha hareketli bi hamilelilk geciriyorum yatarak hantal bi hale geliyoruz hamilelik sürecinde
Canan95 1402ht hiç hantallasmadim hamilelikten önce neysem hala oyum. Son zamanlarım ellerim ayaklarım sisio arada.yururken kaplumbagaya bağladım işi rampa da kasio belim 😁😁
Melek-kaim-15 Brcn90 salondan mutfağa mutfaktan yatak odasına kadar yürüyüş anlayışım son haftalar gerçekten çok ağırlaşıyormuş insan kolumu oynatasim gelmiyor artık
Duygu_pb Brcn90 bebeğin kalp sağlığı için çok önemli olduğunu biliyorum ama doğumu kolaylaştırdığı konusunda net bir veri yok kimi yürümese bile rahat doğuruyor kimi yürüyor pilates yapıyor yine de zorlanıyor doğum işi birazcık farkındalık aslında nefes alma ve gevşeme tekniklerine erkenden başlamak ve karşılaşacağın acıyı kabullenmek ve üstesinden gelebilip yönetebilmek ile alakalı 🤣 şimdi böyle yazıyorum 17 gün sonra görürüz ne kadar doğru olduğunu
Asn Brcn90 her gün 10 bin adım atan arkadasım vardı sezeryanla doğurdu. 9 ay yiyip içip yatan arkadasım ise cok kolay şekilde normal doğurdu 😃
Canan95 Zeyzeyka ben evimin işini yapınca oturyordm son zamanlar ayakta biraz durunca ayaklarım şişmeye belim ağrımaya başladı simdj bı yapıyorum iki dinleniyorum 😁