MihricanA Derya1231 Benim de pozitif cıktı 2 gün oldu evde karantinaya aldılar bu aralar o kadar arttı ki
Fatihinannesiii Değilim şuan yani öyleyim belki de ama bilmiyorum, üç gündür burnum bir akıyor bir tıkalı grip gibiyim de ama koku tad alamıyorum başım ağrıyor halsizim. Eşim hemşire geçtiyse ondan geçmiştir diye düşünüyorum
Suna1 Fatihinannesiii kesin koronasın canım ama doğumun yakınsa hiç test yapıp kendi hastanelerin merhametsizliğine bırakma ama gününe varsa tercih senin gidip test yapabilirsin
Serrax Fatihinannesiii canım korkutmak istemem ama eşim de aynı grip gibiydi koku alamıyordu şu an karantinada 4.günü
Fatihinannesiii Deletedmom328 doktora bile gitmeye korkuyorum aslında ama gidecegim cuma günü randevu aldım, eşim de tedirgin oldu çünkü gidelim dedi, 1 yaşında oğlum var tekrar hamileyim korkuyorum virus varsa nasıl atlatacagım diye
Derya1231 Nesli6153 ilac kullanmıyorum hamile oldugum icin 10 gundur evdeyim karantinada 14 gunumde tekrar test yapılcak ama tat koku kaybım devam edıyo
Merve_cihan Derya1231 koku kaybı bende de var aös tat kaybı yok siz nasıl tat alamıyosunuz acaba tarif edebilir misiniz biraz endişeliyim de
Deletedmom328 Fatihinannesiii inşallah yoktur canım ya benimde 1,5 yaşında oğlum bende onun için korkuyorum daha çok😞
Derya1231 Fatihinannesiii bol sıvı tuket limon meyve ye bi fincana limon dılımle kabuguyla sıcak su koy ic
Deletedmom328 Fatihinannesiii daha bugün başladı canım tad koku kaybı doktorum grip olduğumu düşünerek redoxan c vitamini yazdı onu kullanıcam birazdan ıhlarmur felan demleyip içiçem bakalım inşallah geçer🤲🏻
Nasippp Deletedmom328 canım tuzlu su İLE gargara yap 2 saatte bir yap arada burnuna da Çek tuzlu sudan rahatlarsın hem bişey varsa da ciğerlere inmez engeller belki
Fatihinannesiii Suna1 kan vereceğim zaten çıkar heralde değerlerimde bakalım canım çok hapşırıyorum gribim diye düşünüyorum gitmek istemiyorum doktora ama yine de içim rahat etsin diye gideceğim
Dnzkbln Suna1 benim 10 gün kaldı doğuma ve burun akıntısı hapşırma boğaz ağrısı bugün de göğsümde ağrı var çok strese girdim doktora gitsem mi diye doğuma da az kaldı özel hastaneye gidiyorum ya doktor kabul etmezse doğumu pandemi hastanesinde mi doğum oluyor?
Deletedmom417 Derya1231 tat alamıyorum bende 😢😢bide arada öksürük var 4 gündür böyle acaba bende de varmıdır
Deletedmom328 Nasippp çok sağol canım deniycem şimdi zencefil limon bal ıhlamur yaptım içiyorum bakalım inşallah iyi gelir
asimmela Fatihinannesiii bende geçen haftadan beri burnum tıkalı akıyor bir iki gün boğazım ağrıdı öksürük çevirdi doktorumu aradım yüksek ateş var mı dedi yok dedim endişe etme dedi ama burnum akıntısı hıc durmuyor tat kaybim yok koku da burnum ara ara tıkanınca alamıyorum halsizlik vs de yok acaba corona olabilir miyim yarında doktor muayenem var şeker yüklemesi olacak