sabrszanne111 Mehtap74 bu son aya kadar hamileliğimi bilmedim ama son aya girdiğimiz gibi kasılmalarım arttı ve korkar oldum göbeğimde aşağıya düştü gibi erken gelecek korkusu sardı
Ilawka sabrszanne111 kiz insAllah hepimiz sag saim kucagimiza aliriz sag salim buyutmemizi Tanrim nasip etsin amin
Suna_m 37+1 oldum. 8 Eylül gibi doğum olacaktı ama suyum azalmış, Eylül’ü bekleyemeyeceğiz, 31 Ağustos’a doğumum planlandı. Umarım sıkıntısız gelir Mira kızım.
Minikmucizem3 sabrszanne111 Dün iyi değildim basim döndü bayilicakmisim gibi oldum hatta. Marketten kendimi zor attım arabaya diyebilirim. Bugün şimdilik iyim şükür bunada mevlam diyorum 🤲🤷♀️
sabrszanne111 Minikmucizem3 çok ayakta kalamıyorum bende artık ama ev işleri falan bi şekilde bişeyler kendimiz yapması gerekiyor 🤷🏼♀️
Minikmucizem3 sabrszanne111 Ev temizligide hergün gör hergün aynı be bacım sanki yapılmamış gibi Oyüzden saldım gitti Cumartesi yaparım salı da doğumum var zaten hayırlısı ile 🤲🤗
ilkbaby EbruErcan doğum pozisyonu 37ye kadar kaliyo mu yaa içimden bı his benimde öyle olacak diyo 33teyiz henüz doğum pozisyonu almamış