iremyilmaz ya aslında erkekte de çıkıyo benim yüzümde hiç sivilce çıkmıyo hamile olduğumu öğrendiğim gün den var ve hiç geçmiyo şuan 34+3 ve halendr bi sürü varrr
esengl_ Alfabeta benim de oğluşum olcak cinsiyetle alakası yok bence 5 . Haftadan beri aşırı bir sivilcelenme var o kadar cirkinlestim ki boş yer kalmadı yüzümde ama yapacak birşey yok oluyormuş bu dönemde hormonlardan. Gecmesi ümidi ile 😁😁
cico-20 Alfabeta valla bugun tam 31. Haftamdaym😄🙈gecmıoyordu😟 makyaj flnfda yapmıorm neden anlamadım😟
Anneyim Alfabeta benim kızımda benim güzelliğimi alacak galiba her yerimi sivilce yüzüm bonum sırtım vücudum allahım bunlar dogumdan sonra gececek mi acaba 3 tane oglum var hiç boyle olmadım cok güzeldim cok ama bu sefer berbat haldeyim
Nezosikra Alfabeta bence kızla erkekle alakasi yok canım ben kiz bebise hamileyim herkes çok güzellestin diyor amcamin kizi erkek bebege hamile yuzunde sivilceler falan cıktı insandan insana değişiyor bence
cnnk tonik kullanıyor musunuz yüzünüze hamilelikte kullanılcak tonik bulamadım ben. yoksa sirkeyle evde tonik yapanlar varmış nasıl yapıyorlar hiç denemedim ama
mrvtbkk Alfabeta Benim de 10 yıldır çıkan sivilcelerim geçti 🤷♀️ İzleri bile ilk defa iyileşti yani. Onca yıldır yapmadığım kalmamıştı geçiremedim. Bakalım inşallah doğum sonrası da böyle devam eder ☺️
Fasulye52 Alfabeta canım benim bebeğim de erkek ilk baştan itibaren yüzümün bi tarafı sivilce🤭 ne yaptıysam geçmedi doktor hormondan deid umuyorum doğumdan sonra geçsin😇