Alfabeta Haftada özellikle alın bölgesii tüm yüzüm sivilce içindee kız bebekte böyle mi oluyor suratım cok kötüüü :( var mı böyle olan
byslkrtlc Alfabeta ben 10 haftadayım yüzümde cıkmayan sivilce cıktı biri bitiyor diğeri başlıylr kız cocuktamı sivilcelenme oluyor:(
Hope8 Alfabeta bende de öyle canım yalnız değilsin omuzlarımda boynumda bile çıktı yani aynalara küstüm 😂
Alfabeta byslkrtlc ya aslında öyle diyolar ama erkektedw cıkabiliyor bence. Benimki kız ikinci aydan beri yüzüm sivilceli geçmiyor. Birde isilik gibi kabarcık şeklimde alnımdakiler
byslkrtlc Alfabeta benimde öyle oda yetmezmiş gibi birde uçuk cıktı dudağımda yani battıkca batıyorum😂
Alfabeta Hope8 bende öyle aynaya baktıkca sinirim bozuluyor geçse artık diyorum bi uyanıyorum başka bi yerim kızarmış sivilcelenmiş
Hope8 Alfabeta hahah aynen malesef kız annenin güzelliğini alır diyolarda artık ondan mı cilt yapısından mı bilmiyorum 😂🤷🏻♀️
Alfabeta Sedaerdogan yok ya bi tanıdıgımın kızı oldu kızın yüzündeki mevcut sivilceler bile hamilelikte geçti😂
Alfabeta cico-20 inşallahh bir an önce geçer ya yukarda arkadaş 20. Haftads geçiyor dedi öyledir inşallah
cico-20 Alfabeta valla bugun tam 31. Haftamdaym😄🙈gecmıoyordu😟 makyaj flnfda yapmıorm neden anlamadım😟
kbrMEVA Alfabeta benim ilk hamileliğim kızdı hiç yoktu sivilce ama bu hamileliğim de ooo aldı başını gidiyor sivilceler