Mervesbora Ebru2403 benim tanıdığım var o hastanede genelde gittigimde en uzman doktora sıra aliyor hep farklı belli bi doktor yok ama erkek doktorlar hep çok ıyi anladi. Kadın ve asistanlara alma sıra derim sana
Ebru2403 Mervesbora olsun herzaman tercihim kadından yana kadın bir doktor varken öyle bir imkanım varken erkeğe muayene olmak uygun değil.
Mervesbora Ebru2403 doktorun erkeği kadını yok artık öyle düşünme benim eşimde çok hassastı ve karsiydiki kendi de fark etti erkek doktorların daha ılgili bilgili olduğunu
Ebru2403 Mervesbora öyle olabilir ona bisey demiyorum erkekler daha bilgili olabiilir ama benim düşüncem kadın doktorlarımız.varken bir bayanın erkek doktora muayene olması uygun değil ki bu benim düşüncem değil islamın kuralı.
Ebru2403 Mervesbora tabiki oldum ama keyfiyetten olmadım gidipte ondan bayan doktor varken neyse herkesin tercih meselesi benim kararım böle
Serifeisitmir Meric1 normal muayene ucreti 350 tl doğum 0aketi aldım çukurambar koru hastanesi icon 6500 herşey dahil muayene sınırsız sadece detaylı ultrason dahil değil onada muayeneye sinan tan geliyor o yapıyor
Esoo0698 Ebru2403 Malesef canım 14 haftalık oldum daha gitmedim 16 haftalıkken 3lü taramaya gidicem belki o zaman söylerler 😊
CansuAbinik Ebru2403 Eşimin kuzeni oraya gitti ve orada doğum yaptı. Biraz durumum olsaydı özele giderdim dedi. Hiç memnun kalmamış. Sıfır ilgi, sanki kurbanlık koyun gibi muayene ediyorlardı falan diye doğum hikayesini anlattı. 🥺