ReconunFatosu Ebru2403 Yanii Her Hastanede Oldugu Gibi Sorularim Olursa Soruyorum Skntimi Anltyorum Gayet Memnunum 32 haftaligiz Basindan Beridir oraya gidiyomm
durucuk123 Dogansinem57 teşekkürlü hastahane mi 🙄 uştrason cihazının eskiliğinden kağıt vermedi doktor bana.Çok teşekkürlü demek doğru olmaz bence
Srhtzlyh ece_2206 aşkın beyi ve eşini o kadar beğeniyorum ki bende ankaradayım eğer uzak olmasaydı ilk adresim onlar olucaktı muhteşem insanlar🌸 eşim görevde olmasa yine gidicektik ama tek basima yolda zorlanirim diye gidemedik😊
Ebru2403 Denizgillerrr bende heryeri aradım ama randevular dolu yani ben bayan tercih ettiğin için ya saat uymayı yada saat uyuup doktor erkek oluyo bi etlik zübeyde hanima bulabildim
Denizgillerrr Ebru2403 keçiörende kapalı hastane en yakın da orası bize benda eylül ortası gibi balgin hanıma giderim
Ebru2403 Esoo0698 inşallah ben gittiğimde de doktor.olur 😊siz hep ona mi gidiyorsunuz kaç haftalıksiniz
Esoo0698 Ebru2403 14 haftalığım evet ona gittim 2 kere bir kerede büşra demire gittim ikiside çok iyidi 😊