MinikKoalaninAnnesi Merhaba kızlar benim gibi doğum yapıp (3 ay oldu.) Sadece 1 kez adet olan var mı? Bazilari sütün önüne geciyo diye adet olmadigimi soyluyor sizce de öyle mi?
RabiaMG MinikKoalaninAnnesi ben daha dogum yapmadim ama kimi insan 1 yil bile olmazmis sut koruyo derler bizde. Ama adet olmasada yumurtlama olup hamile kalinabiliyormus gorumcem 2. Cocuguna o sekilde kalmis 😊
ozgeya MinikKoalaninAnnesi doğum sonrası 2 yıl adet düzensizlikleri ya da hiç gelmemesi normal. Ancak emzirmezseniz, sütünüz kesildiğinde normal düzene girebiliyor.
MinikKoalaninAnnesi Cafede ya oda mi var? Sezeryan oldum peki bununla alakali olarak pihtilasma olablr mi peki
minnakmina MinikKoalaninAnnesi emzirdigim için zayıfladım görümcem iki sene olmadı emzirdigimiz için gidiyor kilolar
MinikKoalaninAnnesi Cafede gecenlerde adet sanci cektim olacam dedim olmadim. Gobegim kaldi biraz sezeryandan sonra. Bu virus ortaminda nasil gidecem ki hastaneye bi de sansim yok evimi tasiyacam ev ariyorum stres doluyum. Streste etkiler dye dusunyodm
MinikKoalaninAnnesi RabiaMG ay allah korusun. Cok zor donemden gectim buyuk konusmuyorm ama ikinciyi dusunmyrm
DeryaMirac MinikKoalaninAnnesi doğumdan sonra 1 sene adet olmamak ve düzensizlik normal ben 7 ay sonra oldum bana yapışıp kalan 5 kilo ve göbek birden gitti
RabiaMG MinikKoalaninAnnesi kucukken bende istemem canim Allah korusun 😊 kimisi adet olmuyorm diye korunmuyormus iste yumurtlama oldugu icin kaliniyormus.
RabiaMG MinikKoalaninAnnesi Allah gonlunr gore versin canim 🤲🏻🥰 benimde hamileleigim zor geciyor 3 4 sene dusunmuyorum ama nasip 😊