Kızlar adetim düzenli olur ve bunu takip ederek bu ay yumurtlama günlerime denk gelen günlerde ilişki yaşadım daha önceden 2 düşük ve 1 kimyasal gebeliğim oldu düşük seviyede kan pıhtılaşmam var doktor hamile kal öyle gel iğneye başlayacağız dedi ben 5 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırdım pıhtılaşma olduğu için korkuyorum hemen iğneye başlayalım diye hemencecik öğrenmek istiyorum 5 gün önceki kan testinde 0.5 çıkmıştı beta umutsuz değildim erken yapmıştım dün de normal idrar testlerinden 3 tane yaptım ve hepsinde gözle görülür silik çizgi vardı bugün yine kan verdim ve betam 46.34 olmuş bu durumda hamile sayılıyorum galiba öyle değilmi ???? öyleyse değer normal mi bu çok yeni birşey olmalı daha ilişkiye başladığımız tarih bile hepi topu 3 haftadır bilenler yorum yapsın inşallah bu gebelik sağlıklı bir şekilde ilerler hemen kan sulandırıcı iğne için doktora gitmek istiyorum ama bu sonuçlar yeterli mi tekrar adetim tamamen geçince mi gideyim çok heycanlıyım bu arada yarın adet olmam gerekiyor