ecembugra53 Anne12-3 hiç alaka Yok ablam kız çocuğuna hamileydş gayet güzeldi hiç te güzelliğinden gitmedi 😂 bu kişiden kişiye değille bence
Tuanazra Yüzümde şişlik leke sivilce vs yok aksine guzellesti cildim ama boynumda ve yüzümde minik benler var başkası farketmiyor ama benim gözüme batıyor. Oğlum alacak nasipse. Kızlarda burnum büyüyüp yüzüm şişmişti
Aysesen80 Anne12-3 bende bi degisklik yok aksine kilo alinca yuzunde skar izlerim vardi azcık onlar kapandi o yuzden dah da guzellestin nasil kiz annesisin diyorlar 😂 zatn karnimda erkek karni gibiymis bi gobegim cikti hafif kalcam buyudu sanirim zayif olmanin kaderi bu. Ama dedgim gibi su an icin bende bi degisklik yok :)
zynb_ozkn Anne12-3 ay bir çirkinim ki şu an anlatamam kızım çok çok güzel olcak bütün güzelliğimi aldı gitti😂
Gamzes Anne12-3 aksine herkez bana çok güzelleştin yüzün çok güzel oldu diyor bende farkediyorum pürüssüz ve yumuşacık oldu cildim kızım olucak 27 haftalıgız ☺️
Deletedmom424 Anne12-3 aksine benim yüzüm pürüzsüzleşti. Bende kız bebekte çirkinleşilir diye biliyorum 🤷🏻♀️
Anne12-3 Deletedmom424 öyle dedım bende zaten kız cınsıyetıne sahıp olan anne cırkınlesıyor erkekte bır guzellık gelıyor
Giz4110 Anne12-3 benim cildim hamilelik öncesi çok bozulmuştu lekeliydi, kızımda pürüzsüz oldu şuan 🥰 çirkinleştirir derler tam tersi oldu bende😊
Anne12-3 Pamukkiz benim cinsiyete cok erken henuz ama normalde svılcem cıkmaz sıvılce cıkıyor bır yuzum karardı sankı 🙂🤔
Deletedmom424 Anne12-3 🤦🏻♀️🙈 benim bebeğim kız. Heralde bir anlatım bozukluğum oldu. Demek istedim ki bende sizin gibi kız bebekte yüz çirkinleşir sanıyordum ama benim bebeğim kız olmasına rağmen yüzüm pürüzsüzleşti ☺️☺️
Zsnbr Anne12-3 valla canm eşim hergün diyor bu kız değil erkek 😂 kız güzelliği alır ama sn gün geçtikçe güzelleşiyorsun 😂 ama doktorumuzda kız olduğunu söylüyor 😂😂
Zerin1234 Zsnbr aynen benim elimde öyle söylüyor kesin kızımız çok çirkin olacak diyor senden güzellik almıyor baksana diyor yüzüne 😂
UmaysMom Anne12-3 22.haftadayım, son 3 - 4 haftadır burnum kocaman oldu gibi hissediyodum eşim fark yok desede🙈 dün akşam bi tanıdık komple yüzümün şiştiğini farkettiğini söyledi 😅 patates suratlı oldum beeeen 🤣🤣 kızım pek çok güzel olcaksa demek 💕
Rabiaclsr Anne12-3 ben kendimi çok cirkin hissediyorum surekli bakip bakip cok cirkinlestim deyip duruyorum eşimde sagolsun yok anne güzelliği geldi sana diyor ama baktikca kendime çirkin oldum gibi hissediyorum😩
Anne12-3 Rabiaclsr maalesef bende kendımı oyle hıssedıyorum makyaj bıle hıc yapmıyorum bıraz sankı paspallastım dıyelım 🤭🤰