Anne12-3 Kızlar selam kız anneleri yüzünüzde farklılıklar oluşuyormu kendini bir solgun çirkinleştim bi garıpleşti yüzüm diye cumleler kuruyormusunuz
Nida_Y Anne12-3 henüz cinsiyet öğrenmedim 6 gün kaldı öğrenmeme ama herkes sen çok güzelleştin kesin erkek geliyor diyor 😅
Pamukkiz Anne12-3 hem de çoook . 34 haftalıgım hamileliğim boyunca sivilcem eksik olmadı gercekten psikolojik olarak kendini begenmeme hissi oluşuyo 😂
Pinkyellow Anne12-3 diyorum tabii kendimi taniyamiyorumm ama kızım değil oğlum olcak Allah izin verirse 🤲🏻
Anne12-3 Pamukkiz benim cinsiyete cok erken henuz ama normalde svılcem cıkmaz sıvılce cıkıyor bır yuzum karardı sankı 🙂🤔
Anneyim Anne12-3 ay evet ya ben hamileligim boyunca tün yüzümü vucudumu saran sivilceler le yaşadım son haftalara geldim su ara duruldu ama brnim kizim da brnim güzelliğimi aldı sanırım bana benzediğini düşünüyorum ogullarımda hiç boyle degildim bebek gibiydim kızım beni benden aldı resmen
Cansuyasar Anne12-3 ahh canım benimde yüzüm çirkinleşti aynalara bakmak istemiyorum kızlar annesinin güzelligino alor derler lekeler düstü maalesef😊
Mybabyizmir Anne12-3 ben cirkinlestigimi hissediyorum. Çene çevremde kahverengi lekelenmeler oluyor 🤔 sivilcelerim çıkmaya başladı. Normalde sivilcem olmaz
Nursrbg Tam aksine yüzüm çok güzelleşmişti . Şuan bebişim 1 aylık eski halime döndüm şuan kendimi çirkin hissediyorum 😂
bbhhrr5289 Benim kizimda tam tersi cildimi guzellestirdi 31 haftaligm ne bir sivilce ne de baska bir sikayet yasatti bana kusma vs 😀 yuzume onceden ara sira maskeler yapardim smdi hic ellemiyorum normal krem bile surmuyorm pamuk gibi
tugce0606 Anne12-3 kızım doğdu 2 gün önce zaten yüzüm pürüzsüzdü en ufak bir sivilce dahi olmadı kız yüze bir şeyler yapar derler aynen ama ben pek inanmıyorum ciltle alakalı bence cinsiyetle değil 🌺
YasminArya Anne12-3 yüzümde sivilce çıkmadı ama kahverengi lekeler var baya belli ama olsun kızçem doğunca geçer geçmezse de güzellik merkezlerinin kapısını çalcaz artık :)