Gazel Esracim Yok Spor yapmıyorum ama baştan belli dikkat ediyorum şekerim de yüksek şimdi daha sıkı bir diyet yapıyorum yani ekmek yemiyorum pirinç yemiyorum tatlı hiçbirşey yemiyorum
DidemYldrm MerveKya kilo Alman ne zaman durdu canım kilo alımı durunca Doğum yaklaştı demekmiş internet de okumuştum
MerveKya DidemYldrm valla 3 hafta önce gittiğimde aynıyım şuan almıyorum dün gittiğimde de aynıydım yaklaştı her an olabilir
DidemYldrm MerveKya ay çok az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim daha var ama zaman hızlı geçiyor ☺
DidemYldrm MerveKya 26+0 oluyoruz bu gece güzel gidiyor azıcık Korkuttu 22. Hafta da ama şimdi iyiyiz çok şükür başını çevirmişti 1 gece hastane de yattım ama erken Doğum tehliken yok dedi doktor o yüzden bi oh çektik
DidemYldrm MerveKya ay sana sorucam sorucam soramadık kaçıncı haftadan sonra 2 hafta da bire düştü kontrollün canım
HanifeOkutan GamzeGydan ben de 33 e girdim bebeğim 2000 gr ama ben 12 kilo aldım ya🤦🏻♀️ Halbuki yemiyorum o kadar 😂😂
MerveKya DidemYldrm Çok geçmiş olsun ya, korkutuyorlar illa aman iyi olsunlar sağlıkla alırsın inşallah sende kucağına, zaman geçmiyor sanki 🙄
MerveKya DidemYldrm valla 35. Haftada gittim gelişimi önde dedi 2 hafta sonra çağıracaktı önde diye 3 hafta sonra çağırdı dün gittik şimdi haftaya gidicez bakalım 35de başladık yani
Azizee DidemYldrm 71 kilo ile hamile kaldım boyum da 1.73 sadece gobegim var bende anlamıyorum her şeyi yiyorum aslında 😊