Yarenimm zuhal 24+5 teyim 13 kilo aldim 22 haftada 540 gr di cuma gidicem bakalim kac kg olmuşuz meraktayim
ilaydanurhavvat zuhal 23+4 te 630 gramdi 68.5 hamile kaldım şimdi 71im 2.5 3 kilo falan aldım 25+0 ız şimdi
Susamtanesii Yarenimm bende 24+3 oldum ve 13bucuk kilo aldım aynıyız hemen hemen ama ben kilolu ve uzun boyluyum siz kaç kilosunuz yarın kontrolüm var bebeğin kaç kilo olduğunu bilmiyorum 🙂
Susamtanesii Yarenimm bende 24+3 oldum ve 13bucuk kilo aldım aynıyız hemen hemen ama ben kilolu ve uzun boyluyum siz kaç kilosunuz yarın kontrolüm var bebeğin kaç kilo olduğunu bilmiyorum 🙂
HanifeOkutan GamzeGydan ben de 33 e girdim bebeğim 2000 gr ama ben 12 kilo aldım ya🤦🏻♀️ Halbuki yemiyorum o kadar 😂😂
DidemYldrm MerveKya kilo Alman ne zaman durdu canım kilo alımı durunca Doğum yaklaştı demekmiş internet de okumuştum
Kubra_dmrr Haftada detaylı ultrasona girmiştim 403 gramdı ben de 6 kilo almıştım 56 olmuştum. Şimdi 24+2 2 kilo daha aldım 58 im haftaya kontrolüm var oğlum ne kadar oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️🤗
KbraBerker İlk hamileliğimde 30 kilo aldım 3800 oldu bebeğim şuan 16+5 haftalığım 2.5 kilo aldım bakalm artk ilerleyen zamanda ne kadar alırım
Bannesi Haftalıkken 1600 idi yarın 34 haftalık oluyoruz ve drda randevum var bakalım ne kadar olmuş paşam. Ben 6 kilo aldım şuana kadar😊
Yarenimm Susamtanesii boy 1.64 cnm kilo 60 la hamile kaldim suan 73 um bende cuma gidecem bakalim kontrole